TUL ry:n Savon piiri ry:n ylimääräinen piirikokous – ennakkoilmoitus

14.12.2021

Kokouskutsu TUL-logo. Punainen tausta.

ENNAKKOILMOITUS
Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:n Savon piiri ry:n ylimääräinen piirikokous.

TUL:n Savon piiri ry:n ylimääräinen piirikokous pidetään tiistaina 25.1.2022 klo 17.30, osoitteessa Relanderinkatu 44, 78200 Varkaus (Würth:n kokoustila).

Kokouksessa käsitellään TUL:n Savon piirin sääntömuutos ja piirin lakkauttaminen.

Seurat voivat lähettää edustajia kokoukseen sääntöjen 8 §:n mukaisesti siten, että jokainen edellisen vuoden jäsenmaksunsa maksanut seura voi lähettää yhden (1) edustajan kutakin jäsenmääränsä (varsinaiset jäsenet, yli 15 v.) alkavaa kahtasataa varsinaista jäsentä kohti, kuitenkin enintään kuusi (6) edustajaa.

Kokoukseen voi osallistua Teams -etäyhteyden kautta. Ohjeet etäyhteyden käyttöön lähetetään ilmoittautuneille.

Allekirjoitetut edustajavaltakirjat toimitetaan skannattuna/postitse Jyväskylän aluetoimistolle 21.1.2022 mennessä.

Kokoukseen tulee ilmoittautua ennakkoon 21.1.2022 mennessä viestillä osoitteeseen johanna.nekkonen@tul.fi tai 050 3448270.

TUL:n Savon piiri ry:n hallitus

Pekka Hahl
puheenjohtaja

Juha Kauppinen
varapuheenjohtaja

TUL Järvi-Suomi ry
Keski-Suomi – Pohjois-Karjala – Savo yhteistyöt

TUL Järvi-Suomi ry on kolmen piirin, Karjalan, Keski-Suomen ja Savon yhteistoiminta-alue, missä toimintoja on yhdistetty kattamaan koko aluetta aiemman piirikohtaisuuden sijaan. Aluejärjestön toimialueena on Etelä-Savon, Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan ja PohjoisSavon maakunnat.

Tulevien piirien lakkautumisten myötä piiritoiminnot sulautetaan Järvi-Suomen toimintoihin siten, että jäsenseuroja pystytään palvelemaan entistä paremmin uudelleen organisoimalla hallinnollisia rakenteita. Seurojen palvelut pysyvät ennallaan ja seurat ovat jäsenenä TUL Järvi-Suomeen ja sen kautta TUL ry:n.

Lataa valtakirja tästä: valtakirja.