TUL:n lentopallojoukkueet Võrun kansainvälisessä turnauksessa

27.08.2019

Kovatasoisessa turnauksessa TUL 1 -joukkue oli kuudes ja TUL 2 kahdeksas. Molemmat joukkueet pystyivät esittämään hienoa lentopalloa, ja koko ryhmän yhteishenki oli todella hyvä. Hauskaakin pelaajilla oli niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Myös vakavammilta loukkaantumisilta vältyttiin.

– Reissu oli onnistunut. Pääosin pelattiin tosi hyvin, ja joukkue toimi todella upeasti myös kentän ulkopuolella. Olihan kärkijoukkueiden taso älyttömän kova, pari kovinta porukkaa taistelisi Suomessa ikäluokan SM-mitaleista. Mutta varmasti hyvät muistot jäi pelaajille, sehän tässä on tärkeintä, mietiskeli TUL 1:n valmentaja Valtteri Jääskeläinen.

– Võruun saavuttaessa joukkuekokoonpanot julkistettiin ja uudella kokoonpanolla lähdettiin erittäin hyvällä joukkuehengellä kohti turnauksen ensimmäistä ottelua. Jokaisessa ottelussa joukkuehenki tiivistyi entisestään ja jokaisessa ottelussa esitettiin hyviä onnistumisia ja pitkiäkin palloralleja. Tappioista huolimatta hymy ja loistava tsemppaus säilyi loppuun asti, kommentoi TUL 2:sta uutena valmentajana luotsannut Rami Lehtinen.

Palkitut pelaajat joukkueittain

TUL 1

Paras pelaaja Janika Kaski
Tsemppari Minttumaaria Ryömä
Tunnustuspalkinto Julia Rantanen
Työmyyrä Jutta Majuri
Kapteeni Alina Löytönen

Joukkueessa pelasivat myös Pihla Repo, Ella Granholm, Minela Klapuh, Eevi Schalin ja Alina Hurttala.

TUL 2

Paras pelaaja Ella Martikainen
Luottohyökkääjä Sara Nurminen
Työmyyrä Lumi Rainio
Tulokaspalkinto Julia Riihimäki
Kapteeni Sara Nurminen

Joukkueessa pelasivat myös Venla Halme, Jenna Junila, Essi Pirttioja, Sara Salamäki, Maisa Asikanius, Aino Lehtinen ja Kaarina Laaksonen.