Ehdota vuoden urheilu- ja liikuntatoimijoita!

16.09.2020

On tullut aika valita vuoden 2020 merkittävimmät urheilu- ja liikuntatoimijat. Lisäksi valittavana on myös urheilu- ja liikuntakentän kehittämiseen liittyviä palkintoja. Haluammekin nyt kuulla sinun näkemyksesi näiden palkintojen saajiksi.

Palkinnot luovutetaan voittajille TUL:n päivän juhlassa vuoden 2021 tammikuun lopulla. Lopulliset valinnat palkittavista tekee TUL:n hallitus ja valiokunnat tulleiden ehdotusten pohjalta.

Haemme ehdotuksia seuraaviin palkintoihin:

Vuoden urheilija
Vuoden valmentaja
Vuoden joukkue
Vuoden nuorisotoimija
Vuoden nuorisovalmentaja
Valmennus elämäntyönä -palkinto*
Vuoden liikuntakulttuuriteko**
Yhdenvertaisuus -palkinto***

Jätä omat ehdotuksesi perusteluineen palkintojen saajiksi tämän linkin takaa!

Ehdotusaika päättyy 1.12.2020!

*Valmennus elämäntyönä -palkinnolla palkitaan pitkäaikaisia valmentajia heidän arvokkaastaan työstään seuran, valmennuksen ja urheilijoiden eteen. 

**Vuoden liikuntakulttuuriteko voi olla yksittäisen urheilijan, joukkueen, valmentajan, seura-aktiivin tai yhteisön työ. Se voi olla myös vaikkapa liikuntapaikkahankkeen toteuttaminen, tai kulttuurin puolella ansioitunut teko tai saavutus.

***TUL:n yhdenvertaisuuspalkinnolla palkitaan seura, joka on kehittänyt toimintaansa yhdenvertaisuutta edistäväksi ja edistänyt yhteiskunnallisesti haastavassa asemassa olevien ryhmien näkyvyyttä ja osallisuutta liikunnan kentillä ja päätöksenteossa. Tutustu palkinnon kriteereihin paremmin tästä.