TUL:n ja yhteistyökumppaneidemme stipendien hakuaika on käynnissä!

17.09.2020

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry jakaa yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa seuraavat stipendit.

Kaikilta stipendin saajilta edellytetään mahdollisuutta osallistua kumppanin markkinointiin erikseen sovittavalla tavalla.

Stipendin voi saada vain sellainen urheilija tai joukkue, joka edustaa seuraa, joka on Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:n jäsen.

Stipendit ovat haettavissa 7.10.2020 saakka.

 

Stipendi:                              Grano -stipendi

Stipendin tarjoaa:              Grano Oy

Stipendin arvo:                   500€

Painoalan kingi palveluksessasi! Granon nopea toiminta tuottaa seuroille lisäarvoa ja vapauttaa resursseja olennaiseen, joten anna ammattilaisen hoitaa ammattilaisten tehtävät.

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin.

Granon palvelut kattavat kaikki liike-, seura ja yhdistystoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa kanavissa. Grano palvelee Suomessa 22 paikkakunnalla.

Grano -stipendiä voivat hakea kaikki vähintään 16 vuotta täyttäneet urheilijat, joiden kotipaikalla Granon toimipiste sijaitsee.

 

Stipendi:                              Urheilu Mehiläinen -stipendi

Stipendin tarjoaa:              Mehiläinen Oy

Stipendin arvo:                   500€

Urheilu Mehiläinen palvelee urheilua harrastavia, tavoitteellisia aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja mm. urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa kattavasti koko Suomessa.

Urheilu Mehiläisen asiantuntijat edustavat ehdotonta suomalaista kärkiosaamista tuki- ja liikuntaelinvaivojen, nivelten ja luiden sairauksien sekä urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa.

Urheilu Mehiläinen -stipendi tarjotaan Mehiläisen palveluina. Stipendin avulla stipendin saaja pääsee hyödyntämään monipuolisia tarjolla olevia Mehiläisen palveluja.

Stipendi on suunnattu 18-28 -vuotiaalle urheilijalle. Urheilu Mehiläiselle kaikki ovat huippu-urheilijoita. Sinulla ei siis tarvitse olla mitalikaappi täynnä, kunhan asenne on kohdallaan.

 

Stipendi:                              Meltwater -stipendi

Stipendin tarjoaa:              Meltwater Finland Oy

Stipendin arvo:                   500€

Meltwater tarjoaa asiakkailleen, kuten TUL:lle, tietoa päätösten tueksi.

Digitaalisen mediaseurannan pioneerina Meltwater on kehittynyt kahden miehen Oslon toimistosta yli 2000:n kollegan kansainväliseksi toimijaksi. Oli kyse sitten somekuuntelusta, mediakontaktoinnista tai vaikkapa sosiaalisen median analyyseistä, Meltwater katsoo eteenpäin ja haluaa aina pysyä kehityksen kärjessä. Tämän vuoksi yksi arvoistamme pohjautuu norjalaiseen sanaan enere, joka tarkoittaa numeroa yksi: haluamme olla paras kumppani asiakkaillemme.

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita tulevasta.

Meltwater-stipendi on suunnattu tulevaisuudestaan kiinnostuneelle nuorelle 15-17 -vuotiaalle nuorelle, joka osoittaa tahtoa kehittyä – tahtoa olla numero yksi, enere. Kiinnostus Meltwaterin maailmaan luetaan eduksi stipendiä myönnettäessä.

 

Stipendi:                              Värikäs -stipendi

Stipendin tarjoaa:              Mainostoimisto Värikäs Oy

Stipendin arvo:                   500€

Värikäs on piristävä ja pönötysvapaa mainostoimisto. Verkkosivujen lisäksi vahvuuksiamme on markkinointiviestinnän suunnittelu kaikkiin kanaviin ja painotuotteisiin. Suunnittelemme saman katon alla myös ulkomainonta- ja messumateriaalit videoseinistä t-paitoihin asti. Värikäs toimii Tampereella ja Helsingissä.

Värikäs-stipendi myönnetään 15–25 -vuotiaalle tamperelaiselle urheilijalle, joka on värikäs persoona.

 

Stipendi:                              Olvi -stipendi

Stipendin tarjoaa:              Olvi Oyj

Stipendin arvo:                   2kpl á 500€

Olvi on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta säilynyt panimo. Positiivisia makunautintoja tarjoava Olvi on valmistanut juomia Iisalmessa jo vuodesta 1878. Nykyisin yhtiö toimii paikallisesti Suomessa, kaikissa Baltian maissa ja Valko-Venäjällä.

Olvi on positiivisesti suomalainen. Samaa edellytämme myös stipendin saajalta. Stipendin saajan tulee myös olla täyttänyt 18 vuotta.

 

Stipendi:                              Paperiliitto -stipendi

Stipendin tarjoaa:              Paperiliitto r.y.

Stipendin arvo:                   500€

Liiton jäsenenä et ole yksin! Kun työskentelet paperi- ja puumassateollisuuden tai paperinjalostuksen töissä, ammattiliittosi on Paperiliitto. Liiton jäsenenä saat monipuolisia jäsenetuja, jotka kannattaa käyttää hyödyksi.

Paperiliitto -stipendi myönnetään 15-25 -vuotiaalle urheilijalle, jonka perheessä paperiteollisuudella on jalansijaa.

 

Stipendi:                              Puistokulma -stipendi

Stipendin tarjoaa:              Puistokulma-Säätiö Sr.

Stipendin arvo:                   500€

Puistokulma tarjoaa monipuolisia tiloja, tilaisuuksia ja ravintolapalveluja. Puistokulman monipuoliset tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Pienemmät tilat kymmenelle hengelle ja suurimmat tilat 150-200 hengelle. Puistokulma toimii Vantaalla.

Puistokulma -stipendi myönnetään vähintään 15 vuotta täyttäneelle vantaalaiselle urheilijalle.

 

Stipendi:                              Rakennusliitto -stipendi

Stipendin tarjoaa:              Rakennusliitto ry

Stipendin arvo:                   500€

Rakennusalan ammattilaiset kuuluvat Rakennusliittoon.

Rakennusliitto -stipendi myönnetään urheilijalle, joka rakentaa tulevaisuuttaan urheilijana. Eduksi katsotaan, mikäli stipendin saajan perheessä on rakennusalan ammattilaisia.

 

Stipendi:                              Scandic -stipendi

Stipendin tarjoaa:              Scandic Hotels Oy

Stipendin arvo:                   500€

Astu Scandicin maailmaan ja koe upea hotellielämys lähes 280 hotellissa kuudessa maassa. Pelireissu, vapaa-ajan reissu tai muuten vain irtiotto arjesta onnistuu TUL:n virallisen majoittajan hoteissa. Tutustu lisää ja varaa oma hotellielämyksesi www.scandichotels.fi.

Scandic -stipendi myönnetään urheilijalle, joka haluaa kisamatkoillaan nauttia laadukkaasta hotellielämästä.

 

Stipendi:                              SEL -stipendi

Stipendin tarjoaa:              Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL ry

Stipendin arvo:                   500€

Suomalaisen ruuan ja kotimaisten elintarvikkeiden tekijöiden puolestapuhuja Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL on elintarvikealan työntekijöiden ammattiliitto, joka huolehtii jäsentensä palkka- ja muista työehdoista. Lähes 80 prosenttia elintarvikealan työntekijöistä on SEL:n jäseniä.

SEL -stipendi myönnetään urheilijalle, joka arvostaa suomalaista ravintoa ja ruokaa, joka on tuotettu vastuullisesti. Urheilijan tulee noudattaa terveellisiä elintapoja. Eduksi katsotaan, mikäli urheilijalla on perhepiirissään SEL:n jäseniä.

 

Stipendi:                              Umbro -stipendi

Stipendin tarjoaa:              Oy Sultrade Ltd

Stipendin arvo:                   500€

Meille Sultradessa tärkeitä asioita kaikessa tekemisessämme on liikunnan riemu, unohtamatta laadukasta vapaa-aikaa urheilun ulkopuolella.

Valmistajana vastuullisesti toimiva yrityksemme on vahvasti mukana kehittämässä niin kotimaista urheiluliiketoimintaa kansainvälisten tuotemerkkien kautta kuin myös viemässä suomalaista osaamista kansainvälisille pelikentille.

Umbro -stipendi on joukkueelle suunnattu varustestipendi. Stipendin saaja saa urheiluvarusteita stipendin arvon edestä. Umbro -stipendi on kaikkien eteenpäin haluavien ja menestystä tavoittelevien joukkueiden haettavissa.

 

Stipendi:                              Teollisuusliitto -stipendi

Stipendin tarjoaa:              Teollisuusliitto ry

Stipendin arvo:                   500€

Teollisuusliitto on Suomen suurin teollisuuden ammattiliitto. Siihen kuuluu noin 200 000 jäsentä. Teollisuusliiton tavoite on edistää työntekijöiden oikeuksia ja hyvinvointia työelämässä. Tutustu Teollisuusliittoon ja sen tavoitteisiin tarkemmin osoitteessa www.teollisuusliitto.fi.

Teollisuuden ala on vientivetoinen. Teollisuusliitto -stipendiä voivat hakea kaikki alle 18-vuotiaat urheilijat, joiden tavoitteena on kansainvälinen ura, jonka myötä suomalaisuutta viedään maailmalle.

 

Stipendi:                              Titanium -stipendi

Stipendin tarjoaa:              Titanium Rahastoyhtiö Oy

Stipendin arvo:                   500€

Titanium on suomalainen, pankkiryhmistä riippumaton konserni, joka keskittyy rahastoihin, sijoitus- ja omaisuudenhoitopalveluihin sekä vakuutusedustukseen. Titanium on TUL:n virallinen varainhoitaja. Lisätietoja Titaniumin palveluista www.titanium.fi.

Titanium -stipendi myönnetään urheilijalle, joka uskaltaa sijoittaa omaan tulevaisuuteensa. Titanium -stipendin avulla urheilija voi ottaa seuraavan askeleen kohti menestystä.

 

Stipendi:                              Titanium -uintistipendi

Stipendin tarjoaa:              Henri Prittinen

Stipendin arvo:                   500€

Henri Prittinen on yksi Titaniumin perustajista. Titanium -uintistipendi on kohdennettu uintia määrätietoisesti harjoittelevalle ja menestystä tavoittelevalle nuorelle aikuisurheilijalle.

 

Stipendi:                              Tradeka -stipendi

Stipendin tarjoaa:              Tradeka

Stipendin arvo:                   500€

Tradeka tekee hyvää jäsenille ja yhteiskunnalle. Liity Tradekan jäseneksi. Jäsenyys on merkityksellistä. Vaikutat suomalaiseen yhteiskuntaan ja saat hyviä etuja. Lue lisää ja liity jäseneksi osoitteessa www.tradeka.fi.

Tradeka-stipendi myönnetään urheilijalle, jolle yhteisöllisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. Stipendin saajalta edellytetään kiinnostusta talouselämään ja yhteiskunnallisiin ilmiöihin. Tradeka-stipendin saaja on joukkueurheilija, joka tekee kaikkensa yhteisen edun eteen.

 

Stipendi:                              Hymyile, olet Turvassa -stipendi

Stipendin tarjoaa:              Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Stipendin arvo:                   500€

Turvan asiakkuus kannattaa! Turvan asiakkaana voit luottaa siihen, että rehti hinta ja korkeatasoinen palvelu pysyvät ja jopa paranevat pitkän päälle. Tutustu lisää www.turva.fi.

Turvan stipendi myönnetään urheilijalle, joka haluaa vakuuttaa itsensä ja muut omasta menestyksestään.

 

Hae stipendejä tästä!