TUL:n Tasa-arvoristeily peruttu!

14.09.2020

TUL:n tasa-arvoristeily on peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Pyrimme järjestämään korvaavan risteilyn myöhempänä ajankohtana.

Ostetut risteilyliput hyvitetään täysimääräisesti.


Tervetuloa ilmoittautumaan mukaan TUL:n tasa-arvoteemaiselle päiväristeilylle Tallinnaan 24.10.2020 reitillä Helsinki–Tallinna–Helsinki aluksella Viking XPRS. Lähtöaika on klo 10.30 Viking Linen Helsingin Katajanokan terminaalista (Mastokatu 1). Palaamme samaan terminaaliin klo 19.30.

Risteilyohjelmaan kuuluu menomatkalla ruokailu ja paluumatkalla TUL:n tasa-arvovaliokunnan järjestämä Tasa-arvoseminaari.

Risteilyliput, ruokailut sekä halutessasi hytit ostetaan Tasa-arvoristeilyn verkkokaupasta. Huom! Vain verkkokaupastamme ostetuilla risteilylipuilla pääsee osallistumaan Tasa-arvoseminaariin. Huomioittehan myös, että menomatkan ruokailu sisältyy risteilylippuun, kun taas paluumatkan ruokailu tulee tilata erikseen.

Verkkokaupassa varataan halutut tuotteet (liput, hytit ja ruokailut) ja maksetaan ne tilauksen ollessa valmis, eli erillistä ilmoittautumislomaketta ei tarvitse täyttää eikä erillisiä laskuja lähetetä. Verkkokaupassa maksutapana käyvät perinteiset verkkomaksutavat.

Muutos- ja peruutusehdot: Tilauksen voi peruuttaa 22.9.2020 mennessä. Muutoksista ja peruutuksista perimme 10 euron muutos- ja peruutusmaksun. 23.9.2020 jälkeen hyväksymme peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan. Kaikissa muutos- ja peruutustapauksissa ota suoraan yhteyttä Aino Nevalaiseen (aino.nevalainen@tul.fi tai 050 472 9679).

Korona-info: Seuraamme THL:n ohjeistuksia Tasa-arvoristeilyn suunnittelussa ja toteutuksessa. Osallistuthan Tasa-arvoristeilylle vain ollessasi täysin terve. Tasa-arvoristeilyn seminaaritilassa osallistujat istutetaan paikoilleen turvavälit huomioiden ja käsidesipisteitä on tarjolla useita. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä risteilyn aikana tilanteissa, joissa ei ole mahdollista pitää turvavälejä.