Kaikki TUL:n tapahtumat peruttu toukokuun loppuun saakka

12.03.2020

Suomen hallitus on linjannut, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet tulee perua toukokuun loppuun saakka koronaviruksen vuoksi. Lisäksi suositellaan, että myös pienempien kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä. Myös tarpeetonta matkustamista suositellaan välttämään.

TUL noudattaa hallituksen linjausta ja peruu kaikki tapahtumat toukokuun loppuun saakka. Peruminen koskee muun muassa TUL Joy Games -tapahtumaa Turussa sekä Aprilliristeilyä.

Aprilliristeilyn lippuihin käytetyt rahat palautetaan ostajille. Palaamme palautuskäytäntöihin lähiaikoina. Toivomme, ettei toimistolle oteta yhteyttä palautuksiin liittyen. Otamme teihin itse yhteyttä, mikäli tarvitsemme lisätietoja palautuksia varten.

– TUL:n tapahtumien peruuntumiset ovat valitettavia, mutta ihmisten terveys menee aina etusijalle. Emme halua ottaa minkäänlaista riskiä asian kanssa, TUL:n pääsihteeri Riku Tapio kommentoi.

THL:n ja hallituksen antamiin ohjeisiin nojaten, TUL kehottaa myös jäsenseurojaan harkitsemaan omien tapahtumiensa perumista.

Lisätietoja:

Riku Tapio, 050 340 5550, riku.tapio@tul.fi

Lisätietoja TUL Joy Games -tapahtumaan liittyen:

Jarkko Tenkula, 044 355 5919, jarkko.tenkula@tul.fi