Liikkeelle!-kuntokuukausi tulee taas syyskuussa – haemme alueiden päätapahtumia

15.05.2019

Liikkeelle!-kuntokampanjaa vietetään tuttuun tapaan koko syyskuun 2019 ajan ja #askelkisa toteutetaan 16.– 29.9.2019.

Liikkeelle!-tapahtumien ja Askelkisan tarkoitus on tarjota monipuolisia liikuntamahdollisuuksia niin lapsille kuin aikuisellekin syyskuun aikana. Tapahtumia voivat järjestää muun muassa TUL:n piirit ja seurat ja muut yhdistykset ympäri Suomen. Tapahtuma voi olla esimerkiksi seuran ulkoilu- tai tutustumispäivä, luontoretki, hölkkäkisat tai viikoittainen iltarastitoiminta.

Tänä vuonna etsimme jokaiselle TUL:n alueelle (Etelä-Suomi, Järvi-Suomi, Länsi-Suomi, Pohjois-Suomi) järjestettäväksi myös yhtä isompaa Liikkeelle!-päätapahtumaa syyskuulle 2019.

Päätapahtuman on mahdollista saada avustusta 500 € aikuisten harrasteliikunnan valiokunnan määrärahasta tapahtuman kuluja vastaan. Päätapahtuma-avustuksen saamiseksi tulee olla kirjattu suunnitelma tapahtumasta ja sen kuluista, sekä tapahtuma tulee raportoida. Tapahtuman toteutus on vapaa ja se voi olla suunnattu niin lapsille kuin aikuisille. Tärkeintä on, että tapahtumassa toteutuu harrasteliikuntaa.

Päätapahtuman voi järjestää alue, piiri tai seura. Avustusta seurat hakevat oman piirin toiminnanjohtajalta, jotka toimittavat hakemukset eteenpäin.

Tapahtumahaut ma 20.5.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen johanna.nekkonen@tul.fi