Liikuntakeskus Pajulahti ja Suomen Työväen Urheiluliitto TUL aloittavat yhteistyön

17.04.2021

Nainen istuu kivellä keltaisessa paidassa katsellen järvelle

Liikuntakeskus Pajulahti ja Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Alkavan yhteistyön tavoitteena on Pajulahden ja TUL:n yhteinen tapahtumien, leiritysten ja koulutusten kehittäminen.Yhteistyö tarjoaa TUL:n jäsenseuroille sekä seurojen henkilöjäsenille aikaisempaakin edullisemmat ja kattavammat palvelut. 

”On hienoa päästä tekemään yhteistyötä Pajulahden kanssa. Vahvat ja laadukkaat strategiset kumppanuudet ovat meille todella tärkeitä ja keskeisiä toimintamme kehittymisen kannalta”, TUL:n pääsihteeri Riku Tapio iloitsee.  

Liikuntakeskus Pajulahti on tapahtuma- ja liikuntakeskus, joka tarjoaa kansainvälisen tason harjoitusolosuhteet eri lajeille ja niiden urheilijoille. Pajulahti on Suomen ainoa Olympia- ja Paralympiakomitean virallinen valmennuskeskus. 

”Pajulahden tarjoamat leiri- ja tapahtumaolosuhteet ovat erinomaiset. Uudistamme parhaillaan koulutustarjontaamme, joten leirien ja tapahtumien lisäksi olemme innoissamme tulevasta koulutusyhteistyötä”, TUL:n seurapalvelujohtaja Ilpo Laurila kertoo. 

“Yhteistyön myötä Pajulahden tavoitteena on löytää yhdessä TUL:n kanssa ne tapahtumat, lajit ja koulutusmuodot, joiden kautta saadaan tuotettua laadukasta toimintaa TUL:n urheilijoille, valmentajille ja muille toimijoille”, Pajulahden valmennuskeskuksen johtaja Tero Kuorikoski jatkaa. 

TUL ja Pajulahti jakavat yhteiset arvot. Yhteisenä tavoitteena on mahdollistaa liikunnan ilo aivan kaikille. 

”Pajulahdella ja TUL:lla on pitkä yhteinen tausta. Arvot ja toiminta edellä päivitämme nyt yhteistyötä 2020-luvulle”, Kuorikoski tarkentaa. 

Lisätietoja: 

Riku Tapio
TUL:n pääsihteeri
Puh. 050 340 5550
riku.tapio@tul.fi

Tero Kuorikoski
Valmennuskeskuksen johtaja
+358 44 7755 200
tero.kuorikoski@pajulahti.com