Opiskelijaliikunnan Hyperviikko 18.-24.9.

04.09.2023

Neljä ihmistä antaa toisilleen ylävitosia. Lisäksi logo Liikkumalla työkykyä nyt sekä teksti Opiskelijaliikunnan Hyperviikko 18.-24.9.

Tiesitkö, että opiskelun aikainen liike parantaa keskittymistä ja tätä kautta oppimistuloksia? Istumisen tauottamisella on suuri vaikutus arkiliikunnan lisäämiseen ja opiskeluvireyden ylläpitämiseen! Tänä syksynä voisi lähteä testaamaan myös itselleen ennestään tuntemattomia lajeja – oletko jo ehtinyt tutustua oman korkeakoulun liikuntatarjontaan tai vaikka paikallisen urheiluseuran ryhmiin?

Tänä syksynä olemme mukana Liikkuvan opiskelun sekä yhteistyöverkoston Liikkumalla työkykyä nyt -kampanjassa, jonka tavoitteena on lisätä valtakunnallista tietoisuutta työkyvyn ja toimintakyvyn edistämisestä liikunnan ja liikkumisen keinoin erityisesti opiskelijoiden ja opetushenkilökunnan keskuudessa. Kampanja on käynnissä 18.-24.9. Voit tutustua viikon tempauksiin tarkemmin tämän linkin kautta.

Opiskelijaliikunnan Hyperviikko 18.-24.9. kutsuu mukaan liikkumaan uuden lukuvuoden alkaessa. Haluamme olla mukana lisäämässä arkiaktiivisuutta ja kannustamassa liikkumiseen hektisen opiskeluarjen tukena.

Tule mukaan Opiskelijaliikunnan Hyperviikon tapahtumiin ja toimintoihin!

Askelkisa 11.-24.9. Tänä syksynä haastamme kaikki opiskelijat mukaan ottamaan askeleen hyvinvoinnille! Askelkisa järjestetään 11.-24.9. leikkimielisenä kilpailuna, jossa kerätään askelia joko joukkueen kanssa tai yksilökisassa. Haasta siis opiskelukaverit mukaan kisailuun – voitte voittaa upeita palkintoja risteilylahjakortista urheilukelloon! Kuinka paljon askeleita saa kerättyä vaikka alkusyksyn opiskelijatapahtumissa? Voit ilmoittautua mukaan Askelkisaan tämän linkin kautta: https://www.lyyti.fi/reg/askelkisa2023 ??‍♀️

MetroSport keskiviikkona 20.9. Helsingin Olympiastadionilla. Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan opiskelijoiden liikunta- ja hyvinvointitapahtumaan! MetroSportissa pääset kokeilemaan eri liikuntalajeja aina tankotanssista sokkopingikseen sekä tutustut korkeakoululiikunnan mahdollisuuksiin pääkaupunkiseudulla. Me olemme mukana Helsingin Jyryn kanssa: tule meidän pisteellemme testaamaan suunnistusta ja nappaa upea uunituore haalarimerkki! Voit tutustua tapahtumaan tarkemmin Opiskelijakunta Metkan verkkosivuilla ?

Ikuinen Vappu – SAK:n nuorten risteily lauantaina 23.9. Tule moikkaamaan meitä ja kuulemaan toiminnastamme Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK:n nuorten risteilyn järjestötorille! SAK Nuorten valtakunnallisella Ikuinen Vappu -risteilyllä on aikaa niin tiukalle ay-asialle kuin rennommalle yhdessäololle. Nähdään aalloilla Viking XPRS -aluksen kyydissä!?

Tartu somehaasteisiin TikTokissa ja Instagramissa! Hyperviikon kunniaksi haastamme teidät mukaan pieniin arjen liikuntahaasteisiin. Lähde sinäkin mukaan testaamaan mm. omaa liikkuvuutta ja kestävyyttä yllätysohjaajien johdolla! Jos et vielä seuraa meitä somessa, ota haltuun Instagramissa @tulry ja TikTokissa @TUL_tiktok ja pysy kuulolla!?