Pirkko Pehkonen aloitti toiminnanjohtajana TUL:n Lapin piirissä

14.04.2020

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry sai tänään uuden vahvistuksen, kun TUL:n luottamustehtävistä aiemmin tuttu Pirkko Pehkonen aloitti toiminnanjohtajana Lapin piirissä.

TUL:n työntekijäksi Pehkonen siirtyy Kemin kaupungin palveluksesta. Pehkosen tausta on vahvasti sosiaalialan tehtävissä. Kemin kaupungilla hän työskenteli aiemmin sosiaalipalveluiden parissa, mutta viimeisin työnsarka ennen TUL:n tehtäviä oli Kemin kaupungin työllisyyspalveluiden parissa. Pehkonen on myös alunperin kotoisin Kemistä, joten Lapin alue on hänelle varsin tuttua.

– Erittäin mielenkiinnolla odotan tehtäviä TUL:n työntekijänä. TUL on itselleni luottamustehtävien kautta jo erittäin tuttu järjestö ja verkostot tällä alueella ovat jo valmiiksi olemassa. Uskon, että pääsenkin varsin tehokkaasti hyppäämään mukaan järjestön toimintaan myös työntekijän roolissa, Pehkonen kertoo.

– Pirkko tuo mukanaan työyhteisöömme pitkän linjan kokemusta ja TUL-tuntemusta. Hän on toiminut paljon erilaisissa TUL:n luottamustehtävissä, kuten viimeisimmäksi valtuustossa ja tasa-arvovaliokunnassa. Hän myös tuntee Lapin ja pohjoisen alueen jo lähtöön varsin hyvin, mikä antaa hyvät mahdollisuudet työssä menestymiseen, mihin vahvasti uskonkin, pääsihteeri Riku Tapio kommentoi.

Tervetuloa mukaan TUL:n porukkaan Pirkko!