Rekry: Etsimme uutta toiminnanjohtajaa Helsingin ja Uudenmaan alueelle

28.06.2021

rekry

Aapo Räntilän siirtyessä 1.10.2021 alkaen uusien haasteiden pariin, etsimme nyt uutta toiminnanjohtajaa Helsingin ja Uudenmaan alueelle

Etsimme näkijää ja tekijää tekemään työtä Helsingin ja Uudenmaan alueen urheilun ja liikunnan eteen. Tittelisi ”toiminnanjohtaja” on hieno, kuten urheilun ja liikunnan maailmassa kuuluukin. Mutta älä anna sen hämätä. Työtehtäväsi ovat hyvin moninaiset ja ennen kaikkea johdat itseäsi ja omaa toimintaasi alueellasi. Oman pääsääntöisen toimialueesi lisäksi osallistut myös valtakunnallisen tason toimintaan. Ja mikäli osaamisesi ja kiinnostuksesi ovat sopivalla tasolla, voi tiesi viedä myös kansainvälisten asioiden äärelle.

Millaisesta tehtävästä on kyse?
Työtehtävien tarkka määrittely on vaikeaa, sillä sinä teet työtehtävästä itsellesi mieleisen. Rutiineihin kuitenkin kuuluvat Suur-Helsingin ja Uudenmaan piirien hallinto, seurapalvelut, sidosryhmäyhteistyö, viestintä, talouden hallinta sekä piirien hallitusten kokouksien esittelijänä toimiminen. Työpisteesi löytyy Helsingistä Pitäjänmäeltä, mutta töitä on myös toisinaan toimiston ulkopuolella sekä iltaisin ja viikonloppuisin. Taustatukea saat pääsihteeriltä, piirien hallituksilta, luottamusväeltä sekä työkavereilta.

Mitä toivoisimme sinulta?
Etsimme ennen kaikkea hyvää ja aiheesta innostunutta tyyppiä, joka kykenee itsenäiseen työhön, sekä tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa, sillä sidosryhmäyhteistyö on keskeinen osa työtä.

Ei ollenkaan haittaa, jos tunnet järjestökenttää, sinulla on liikunnan ja/tai hallinnon koulutus, kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä tai talous- ja viestintäosaamista.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn, jossa pääset tekemään työtä matalan kynnyksen harrasteliikunnan edistämisen eteen. Mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien lisäksi saat mahtavat työkaverit. Tarjoamme nykyaikaiset ja ketterät työskentelytavat sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto ja liikunta- ja kulttuurietu. Työssä pääset toteuttamaan omaa visiota liikunnan ja urheilun edistämiseksi jäsenkentällämme. Kannustamme oma-aloitteisuuteen ja rohkeisiin ideoihin.

Meistä
Olemme Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä, jolla on ikää jo yli sata vuotta.Haluamme varmistaa, että liikkuminen on kaikkien oikeus iästä, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, varallisuudesta tai etnisestä taustasta riippumatta. Keskitymme erityisesti lasten, nuorten ja aikuisten matalan kynnyksen harrasteliikunnan edistämiseen. Tavoitteemme on huolehtia, että jokaisella on mahdollisuus löytää liikunnan ilo hyvässä seurassa. Lisää meistä voit lukea nettisivuiltamme www.tul.fi.

Kiinnostuitko?
Jos työ sytytti, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, palkkatoive ja CV 25.7.2021 mennessä tämän linkin kautta.
Käsittelemme hakemuksia mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoa tehtävästä antaa pääsihteeri Riku Tapio050 340 5550, sekä nykyinen toiminnanjohtaja Aapo Räntilä045 634 1090aapo.rantila@tul.fi.