REKRY: Kaksi kesätyöpaikkaa auki TUL:n Helsingin toimistolla

16.03.2020

Olemme mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa, jossa haemme kahta 15-17-vuotiasta nuorta kahden viikon mittaiseen kesätyöjaksoon TUL:n Helsingin toimistolle. Kesätyön tarkempi ajankohta sovitaan kummankin valitun kesätyöntekijän kanssa erikseen.

Kesätyöhakemukset palkkatoiveineen tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen aino@tul.fi. Hakemuksien tulee olla perillä viimeistään 19.4.

Haemme vara-assistenttia ja apulaisviestintäpäällikköä.

Vara-assistentti

Vara-assistentti vastaa niistä tehtävistä, jotka jäävät assistenttien lomaillessa muuten tekemättä. Tehtävät ovat hyvin moninaisia ja ne pitävät toimiston rullaamassa. Vara-assistentti auttaa järjestön johtoa moninaisissa tietojenkäsittelytehtävissä, arkistoinnissa, asiakirjojen laadinnassa, kokousten järjestelyissä, matkajärjestelyissä ja kaikissa sellaisissa tehtävissä, joihin vara-assistentti uskaltaa ja haluaa tarttua. Välillä kahviakin tulee keittää ja kaupassa käydä.

Reipas ja pelkäämätön asenne takaavat menestyksen. Mikäli Excel ja Word ovat ennestään tuttuja, auttaa se asiaa, mutta oppiihan niitä tekemällä täälläkin. Jos liikunta tai liikunnallisuus on lähellä sydäntä, on sekin kiva, mutta ei se edellytys ole. Kahvinkeittimen ajokortti tulisi olla suoritettuna, mutta senkin oppii kyllä nopeasti.

Apulaisviestintäpäällikkö

Apulaisviestintäpäällikkö avustaa viestintäpäällikköämme tekemään tehokasta ja vaikuttavaa viestintää eri kanavissa. Tehtävässä pääsee käyttämään mm. sosiaalista mediaa, jonka tehokkaaseen käyttöön viestintäpäällikköäkin saa ja pitää opettaa. Apulaisviestintäpäällikkö osallistuu monipuolisiin tehtäviin ja pääsee toteuttamaan itseään viestintäpäällikön valvonnassa. Toki kesätyöntekijä saa vastuulleen myös monia muita tehtäviä, mitä hänelle vain suinkin suodaan.

Eduksi katsotaan liikunnallinen tausta, mutta ei se toki välttämätöntä ole, sillä tärkeämpää on kiinnostus liikuntaa ja liikuntasektoria kohtaan. Sosiaalisen median tuntemus ennakkoon auttaa menestymään tehtävässä. ATK-laitteen käyttö tulisi sujua.

Lisätietoja kummastakin tehtävästä: Riku Tapio, 0503405550, riku@tul.fi

Lisätietoja Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjasta löydät tämän linkin takaa >>