Sami Takaneva aloitti TUL:n viestintäpäällikkönä

13.01.2023

Suomen Työväen Urheiluliiton TUL ry:n uudeksi viestintäpäälliköksi on valittu 45-vuotias, pohjalaissyntyinen Sami Takaneva. Takanevalla on vahva kokemus viestinnän ja markkinoinnin eri tehtävistä ja hän on työskennellyt aiemmin mm. Duell Bike-Center -konsernin markkinointi- ja viestintäpäällikkönä sekä Hyundai Motor Finlandin viestintäpäällikkönä.  

– Tulen pitkästä aikaa urallani täysin uuteen maailmaan ja on upeaa päästä työskentelemään yhdelle vanhimmista ja vankimmista suomalaisista urheilun taustajärjestöistä. Uskon, että omaa taustaani ja kokemustani hyödyntäen minulla tulee olemaan niin TUL:lle kuin suomalaiselle liikunnallekin paljon annettavaa, kommentoi Takaneva. 

Takaneva vastaa työssään viestintäpäällikkönä TUL:n ulkoisen ja sisäisen viestinnän ja markkinoinnin koordinoinnista, kehittämisestä ja toteuttamisesta eri kanavissa. 

– Minulla on useiden vuosien ajalta kokemusta moottoriurheilun taustoissa toimimisesta ja oma urheilijapolkunikin löytyy jalkapallon parista nyt jo toki edesmenneen TUL:n pohjalaisseura Laihian Kimmon riveistä, joten ehkäpä tässä puhutaan jonkinlaisen ympyrän sulkeutumisesta. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan paikallisten piirien ja etenkin seurojen tekemiseen ja auttamaan heitä viestinnän ja markkinoinnin hankkeissa TUL:n uutena lähettiläänä, toteaa Takaneva. 

– Olemme todella iloisia, että saimme Samin vahvistamaan organisaatiotamme. Samilla on vankkaa osaamista viestinnästä ja markkinoinnista ja hän pystyy varmasti viemään koko meidän yhteisöämme eli keskusjärjestömme, piirijärjestöjemme ja myös seurojemme markkinointi- ja viestintäosaamista harppauksin eteenpäin, kommentoi pääsihteeri Riku Tapio

Takaneva aloitti työt Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:n palveluksessa maanantaina 9.1.2023. 

Lisätiedot:  
Sami Takaneva / sami.takaneva@tul.fi / 050 3800 758