Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry muuttuu osakeyhtiöksi 1.4.2020 alkaen

01.04.2020

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:n tilalle on pitkällisten neuvotteluiden jälkeen päätetty perustaa osakeyhtiö TUL Oy. Uuden TUL Oy:n liiketoiminnan ytimessä tulee olemaan erilaisten jäsen- ja liikuntapalveluiden tuottaminen jäsenseuroille, sekä muille toimijoille. Samalla myös TUL ry:n aikainen punainen ilme vaihtuu sinivalkoiseksi.

– Muutoksen tuulet puhaltavat nyt voimakkaasti Työväen Urheiluliitossa. TUL Oy tai TULO, kuten olemme leikkisästi uutta yhtiötä Helsingin toimistolla kutsuneet, kääntää kokonaan uuden sivun Työväen Urheiluliiton historiassa. Pääsemme uuden yhtiön kautta paremmin kiinni voimakkaasti markkinavoimien mukana elävään urheilubisnekseen ja näen, että saamme tarjottua näin myös jäsenillemme entistä laadukkaampia palveluja. Uusi sininen ilmeemme sen sijaan on osa pitkäntähtäimen kansainvälistymisstrategiaa, tuore toimitusjohtaja Riku Tapio kommentoi.

Palvelukokonaisuudet seuroille

TUL Oy:n tarjoamat palvelut tullaan jakamaan eri kategorioihin. Kategoriat on nimetty kansainvälisiä markkinoita silmällä pitäen: TUL Standard, TUL Gold ja TUL Premium. Nämä kolme palvelukategoriaa sisältävät erilaisia TUL Oy:n tarjoamia palveluita, joita seurat voivat jatkossa hankkia tarpeidensa ja varojensa mukaan. TUL Standard-kategoria on suunnattu kaikista pienimmillä resursseilla operoiville seuroille, TUL Gold hieman laadukkaammille seuroille ja TUL Premium vain kaikista isoimmille ja vakavaraisimmille seuroille. Kaikki TUL ry:n seurat siirtyvät automaattisesti osaksi TUL Oy:n seuraperhettä. Seuroihin ollaan yhteydessä lähiaikoina TUL Oy:n toimesta, jolloin myös selvitetään, millainen palvelukokonaisuus sopii parhaiten kullekin seuralle. Seurat sitoutuvat TUL Oy:n tarjoamiin palvelukokonaisuuksiin vuodeksi kerrallaan (12kk hankintahetkestä). Lisätietoja palvelukokonaisuuksista ja niiden hinnoista löydät täältä.

TUL VIP-membership

Haluatko olla osa todellista eliittiä? Lanseeraamme TUL Oy:n perustamisen yhteydessä myös eksklusiivisen TUL VIP-membership-jäsenyyden. TUL VIP-membership avaa ovet kaikkiin TUL Oy:n alaisiin urheilutapahtumiin alennetuin pääsymaksuin, luonnollisesti jonottamatta. Vilauttamalla tyylikästä, tummansinistä TUL VIP-membership-korttia voit myös noutaa veloituksetta yhden grillimakkaran per urheilutapahtuma. VIP-jäsenenä pääset nauttimaan myös yhteistyökumppaneidemme viikoittaisista erityistarjouksista.

Mikäli hankit TUL VIP-membership-jäsenyyden huhtikuun aikana, saat sen hintaan 999€ (voimassa 12kk hankintahetkestä). Huhtikuun jälkeen hinta palaa normaalille 1500€/12kk tasolle. Toimithan siis pian! Lue lisää TUL VIP-membership-jäsenyydestä täältä ja hanki omasi!

Helsingissä 1.4.2020

Toimitusjohtaja

Riku Tapio