Syyskuussa järjestetään viisi alueellista Liikkeelle!-päätapahtumaa

24.08.2018

Syyskuu ja Liikkeelle!-kuntokuukausi lähenee. Alueelliset Liikkeelle!-päätapahtumat järjestetään tänä vuonna 2.9.2018 Kotkassa, Jyväskylässä ja Kemissä sekä 9.9.2018 Liedossa ja Oulaisissa.

  • Kotka 2.9., Katariinan Meripuisto, perhetapahtuma
  • Jyväskylä, 2.9., Säynätsalo, kuntoliikuntatapahtuma
  • Kemi, 2.9., perhetapahtuma
  • Lieto, 9.9., Ilmarisen metsäpirtti, perhetapahtuma
  • Oulainen, 9.9., Honkamaja, Ruskahölkkä

Kotkan Katariinan Meripuistossa järjestetään 2.9.2018 perhetapahtuma TUL Kymenlaakson piirin toimesta. Tapahtumassa on lapsille muun muassa Halisko-liikuntapuistorata, laji- ja seuraesittelyjä, skeittiramppi, pomppulinna ja keppihevosrata.

Jyväskylän Säynätsalossa pidetään 2.9. kuntoliikuntatapahtuma Säynätsalon Riennon ja TUL Järvi-Suomen järjestämänä. Tapahtumassa pääsee liikkumaan niin kehonhuollon, Laviksen, sauvakävelyn, Shindon kuin petankkin muodossa. Tapahtuma on suunnattu erityisesti aikuisille ja senioreille.

Liikkeelle!-sunnuntain kolmas tapahtuma on Kemissä 2.9. Toteuttajina TUL Lapin piiri yhteistyössä Kainuun ja Oulun piirien kanssa. Tapahtuma on suunnattu perheille. Se etenee laavulta laavulle teemalla ”kohti juhlavuotta TUL 100 vuotta.”. Reitti on noin 5 km pitkä, ja sen varrella on toimintapisteitä, joissa pääsee liikkumaan ja haastamaan aivonystyröitä.

Länsi-Suomen alueen tapahtuma järjestetään viikkoa myöhemmin sunnuntaina 9.9.2018 Liedossa Ilmarisen Metsäpirtillä. Lapsille on muun muassa pomppulinna, Halisko- ja keppihevosradat sekä hali-koiria ja poniratsastusta. Aikuiset voivat osallistua Lavis- ja -Hiit-jumppaan tai liikkua metsäpirtin kuntosalilla ja kuntopoluilla. Tapahtuman toteuttavat TUL Varsinais-Suomen piiri ja Liedon Luja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Oulaisten Ruskahölkkä 9.9. on TUL:n Oulun piirin päätapahtuma. Tapahtuman järjestää Oulaisten Taru.