Tampereen Ryhmätanssin mestaruuskisoissa tunnelmaa ja upeita tulkintoja

08.11.2021

Tanssijoita kilpailuissa.

TUL:n ryhmätanssin® avoimiin mestaruuskilpailuihin osallistui marraskuisena sunnuntaina lähes 40 ryhmää ja yli 300 osallistujaa eri puolilta Suomea. Kisat tarjosivat pitkästä aikaa kaivatta yhteenkuuluvuttaa, mikä huokui tanssijoista, ohjaajista, läsnä olevasta yleisöstä sekä talkooväestä.

Kilpailut oli siirretty keväältä marraskuulle, minkä vuoksi oli ilahduttavaa, että niin moni oli ilmoittautunut mukaan uudesta kilpailupäivästä huolimatta.

Tälläkin kertaa ryhmätanssi tarjosi mielenkiintoisia ja kiinnostavia tanssin aiheita, kuten esimerkiksi: ”Koralliriutan kajastus”, ”Ummikot ulkomailla”, ”Susien öinen tanssi”, ”Human rights”, ”Maajussit kosiomatkalla”, ”Kateus meissä”, ”Oi kesä kerrothan”, ”Kirje”, ”Prisman prinsessat” tai ”Hiljaiset miehet” sekä paljon, paljon muita mielenkiintoisia aiheita.

Yleisö sai nauttia joka hetkestä ja hienoista ideoista, joita ryhmät olivat valmistaneet tähänkin kilpailuun.

Pyynikin palloiluhallikin muuttui kilpailupäivänä moneksi. Päivällä palloiluhalli tarjosi teatterimaiset olosuhteet tanssikilpailulle, kun taas illalla palloiluhalli tarjosi tilat tiukalle koripallopelille. Ei hassumpaa!

Kiitos vielä kaikille, mukavaa vuodenvaihdetta ja onnea uusille lennokkaille tanssin ideoille!

Kilpailutulokset löydät täältä: tulokset ryhmätanssin mestaruuskilpailut 2021.

Teksti:
Aira Ikonen
Voimistelujaosto