Tervetuloa Menestyksen polku 2021 –seminaariin Helsingissä 27.11.

25.10.2021

Menestyksen polku 2021. Kuvassa Markku Kanerva, Pekka Hyysalo ja Aleksi Tossavainen.

Menestyksen polku 2021 –seminaari tuo yhteen liikunta- ja urheiluväen sekä itsensä johtamisesta ja menestyksestä kiinnostuneet henkilöt marraskuun viimeisenä viikonloppuna Helsinkiin hotelli Crowne Plazaan.

Mitä yhteistä on menestyjillä? Mitä vaaditaan voittavan tiimin rakentamiseen? Miten rikkoa lasikattoja liikunta- ja urheilumaailmassa? 

Näihin kysymyksiin vastaavat Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva, entinen freestylehiihtäjä ja Fightback-liikkeen perustaja Pekka Hyysalo, psyykkinen valmentaja ja tietokirjailija Aleksi Tossavainen. RAY:n entinen toimitusjohtaja ja Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski puhuu rahapelijärjestelmän murroksesta – onko meillä varaa menestyä? Lisäksi kuulemme liikuntapalveluiden suuntaviivoista. Tapahtuma alkaa hotelli Crowne Plazan runsaalla brunssilla.

Iltapäivän ohjelmassa on mahdollisuus osallistua joko Olympiastradionin esittelykierrokselle, pubivisaan tai kansainvälisesti menestyneen urheiluvaikuttajan Birgitta Kervisen ja entisen huippu-urheilijan Valentin Konosen salamatarinoihin lasikattojen rikkomisesta urheilumaailmassa.

Iltaohjelmassa nautitaan kolmen ruokalajin illallinen kera viinin. Ohjelmassa luvassa myös yllätysesiintyjä, joka on kaikkien tuntema ja rakastama suomalainen pop-laulaja.

Tästä tapahtumasta et halua jäädä paitsi. Voit osallistua mukaan päivän inspiroivimpaan osaan tai nauttia koko päivän tarjonnasta ja osallistua aamubrunssista aina illalliseen asti. Tarjoamme myös mahdollisuuden jäädä yöksi hotelli Crowne Plazan laadukkaisiin huoneisiin. Liput alkaen 59 €.

Menestyksen polku -seminaari on kiinnostava kohtaamispaikka jokaiselle menestyksestä, liikunnasta ja urheilusta tai itsensä johtamisesta kiinnostuneelle henkilölle.

Seurapäivät järjestetään Helsingissä lauantaina 27.11. Voit ilmoittautua osoitteessa: www.lyyti.fi/reg/seurapaivat2021

Tervetuloa inspiroitumaan!

Lisätiedot:
Ville Hautakangas
ville@tul.fi
050 571 8637

www.tul.fi/tapahtumat/seuroille/seurapaivat/