Info OKM:n seuratuen hakemisesta – osallistu webinaariin

21.10.2021

Info OKM:n seuratuen hakuprosessista 27.10.

Järjestämme keskiviikkona 27.10. klo 18 alkaen webinaarin OKM:n seuratuen hakuprosessiin liittyen. Illan aikana käydään läpi vinkkejä ja ideoita haussa onnistumiseen sekä taklataan mahdollisia haasteita ja sudenkuoppia.

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu urheiluseuroille lasten ja nuorten liikuntaharrastusten lisäämiseen sekä monipuolisen ja organisoidun liikunnan kehittämiseen. Seuratuen tavoitteina mainitaan esimerkiksi drop out -ilmiön ehkäiseminen, matalan kynnyksen harrastustoiminnan tukeminen sekä liikunnallisen elämäntavan omaksuminen seuratoiminnan kautta. (Opetus- ja kulttuuriministeriö)

Puhujina infotilaisuudessa nähdään TUL Satakunnan ja Hämeen piirin toiminnanjohtaja Jarno Blomster ja TUL Oulun ja Kainuun piirin toiminnanjohtaja Joni Valta. Noin tunnin kestävässä webinaarissa on aikaa myös osallistujien kysymyksille. Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ja tilaisuudesta tulee myöhemmin myös tallenne.

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen nyt tämän linkin kautta! Webinaari on osallistujille täysin maksuton.