Tapahtumat


Askelkisa 2022

Milloin

Milloin?

12.09.2022 – 25.09.2022

Järjestäjä

Järjestäjä

TUL ry

Huippusuosittu askelkisa käynnistyy taas syyskuussa 2022 ja sen ilmoittautuminen on auki!

Askelkisassa osallistujat keräävät askelia työmatkoilla, harrastuksissa tai vaikka kauppareissuilla neljän hengen joukkueina tai yksilöinä kisaten itsään tai toisiaan vastaan. 

Askelkisan tavoitteena on kannustaa osallistujat tekemään liikuntaa lisääviä valintoja sekä havainnollistaa pienten arjen muutosten vaikutusta vuorokausittaiseen liikuntamäärään. Voittotuloksia tärkeämpää on oman aktiivisuuden lisääminen. Halutessaan osallistujan tuloksia ei julkaista tuloslistoilla.

Palkinnot
Kaikkien osallistujien kesken arvotaan huikeita palkintoja: Suunnon urheilukello, Pajulahden liikuntaloma, Scandicin hotellilahjakortti sekä Viking Linen risteilylahjakortti! 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautudu mukaan perjantaihin 9.9. mennessä tällä lomakkeella. Voit osallistua yksilö- tai joukkuesarjaan. Lisäksi järjestämme ikääntyneille (+65-vuotiaille) oman yksilö- ja joukkuesarjan. Sarjoissa +65-vuotiaat tulee kaikkien osallistujien olla vähintään 65-vuotiaita tai täyttää vuoden 2022 aikana 65 vuotta. Huom. Voit ilmoittautua vain yhteen sarjaan.

Askelmäärän ilmoittaminen
Askelmäärät ilmoitetaan kilpailun päätyttyä tällä lomakkeella (linkki lomakkeeseen). Huomaathan, että tulokset ilmoitetaan vain kerran kisa-ajan päätyttyä, eli väliaikatuloksia ei tarvitse ilmoittaa kisan puolivälissä, vaan kaikki tulokset ilmoitetaan raportointilomakkeella 2.10.2022 mennessä.

Lisätietoja:
Askelkisan sivuilta: tul.fi/askelkisa

Ota askel hyvinvoinnillesi!

Lisää kalenteriin