Liikkeelle kesällä!


Liikkeelle kesällä! -kampanja kutsuu liikkumaan luonnossa, portaissa ja matalan kynnyksen kävely- ja juoksutapahtumissa heinä-syyskuussa 2022. Voit tutustua kesän liikuttavimpiin tapahtumiin täällä!

European Mile

European Mile -tapahtumat kutsuvat mukaan liikkumaan matalan kynnyksen liikuntatapahtumissa ympäri Suomen. Kansainvälisen tapahtumakonseptin tavoitteena on innostaa liikkumaan omassa tahdissa ja omalla tyylillä, yhdessä ja hyvällä fiiliksellä!

Lähde mukaan European Mile -tapahtumiin:

Kaisaniemen juoksu

Kaisaniemen juoksu juostaan lauantaina 17.9.2022 Helsingin keskustassa kauniilla reitillä Kaisaniemen puiston ja Töölönlahden maisemissa. Voit osallistua joko 5 kilometrin tai 21,5 kilometrin juoksumatkalle.

Tutustu tästä Kaisaniemen juoksuun ja ilmoittaudu mukaan!

Rundi Helsinki

Maantiepyöräilyllä on uusi merkkipäivä. Rundi Helsinki ajetaan sunnuntaina 28.8.2022 ja luvassa on vaihtoehtoisesti 105 tai 160 kilometriä Helsingin edustan maanteitä, Velodromilta Velodromille. Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.rundihelsinki.fi.

Rundi toimii TUL:n kanssa yhteistyössä ja tarjoaa sen jäsenseuroille edullisen ryhmähinnan: 59€/jäsen ja joka yhdestoista kuski ilmaiseksi. Ilmoittautumiset tehdään ryhmäkohtaisesti ja yhteydenotot osoitteeseen osallistujat@rundihelsinki.fi. Rundi Helsinki korvaa aiemmin samana viikonloppuna ajetun Velotour-ajon.

Askelkisa 12.-25.9.

Supersuosittu Askelkisa tulee taas!

Askelkisassa osallistujat keräävät kahden viikon ajan askelia työmatkoilla, harrastuksissa tai vaikka kauppareissuilla neljän hengen joukkueina tai yksilöinä kisaten itsään tai toisiaan vastaan. Seuraa käveltyjen askelten määrää päivittäin esim. askelmittarilla, aktiivisuusrannekkeella tai kännykkäsovelluksella. Voit tutustua Askelkisaan tarkemmin täällä.

Askelkisan tavoitteena on kannustaa osallistujat tekemään liikuntaa lisääviä valintoja sekä havainnollistaa pienten arjen muutosten vaikutusta vuorokausittaiseen liikuntamäärään. Voittotuloksia tärkeämpää on oman aktiivisuuden lisääminen. Halutessaan osallistujan tuloksia ei julkaista tuloslistoilla.

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään perjantaina 9.9. klo 24 mennessä tämän linkin kautta.