Liikkeelle juosten!

Liikkeelle kesällä! -kampanja kutsuu liikkumaan luonnossa, portaissa ja matalan kynnyksen kävely- ja juoksutapahtumissa. Voit tutustua vuoden liikuttavimpiin tapahtumiin täällä!

Helsinki Spring Maraton

Helsinki Spring Maraton juostaan lauantaina 27.5 Helsingin Pukinmäessä. Kyseessä on koko perheen juoksutapahtuma, jossa juostavan matkan voi valita kunnon mukaan. Juostavat matkat alkavat aina lasten 1km juoksusta täyteen maratoniin asti! Helsinki Spring Maraton on oiva startti kesälle ja sopii ajankohdallisesti erinomaisesti ”kesäkuntoon” pyrkiville. Ota siis kaveri mukaan ja aloittakaa harjoitteleminen kohti kevään huipentavaa Helsinki Spring Maratonia! Lisätiedot löytyy täältä.

Kaisaniemen juoksu

Kaisaniemen juoksu juostaan lauantaina 16.9.2023 Helsingin keskustassa kauniilla reitillä Kaisaniemen puiston ja Töölönlahden maisemissa. Voit osallistua joko 5 kilometrin tai 21,5 kilometrin juoksumatkalle.

Tutustu tästä Kaisaniemen juoksuun ja ilmoittaudu mukaan!

Rundi Helsinki

Maantiepyöräilyllä on uusi merkkipäivä. Rundi Helsinki ajetaan sunnuntaina 27.8.2023 ja luvassa on vaihtoehtoisesti 105 tai 160 kilometriä Helsingin edustan maanteitä, Velodromilta Velodromille. Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.rundihelsinki.fi.

Rundi toimii TUL:n kanssa yhteistyössä ja tarjoaa sen jäsenseuroille edullisen ryhmähinnan: 59€/jäsen ja joka yhdestoista kuski ilmaiseksi. Ilmoittautumiset tehdään ryhmäkohtaisesti ja yhteydenotot osoitteeseen osallistujat@rundihelsinki.fi. Rundi Helsinki korvaa aiemmin samana viikonloppuna ajetun Velotour-ajon.

Askelkisa 11.-24.9.

Supersuosittu Askelkisa tulee taas!

Askelkisassa osallistujat keräävät kahden viikon ajan askelia työmatkoilla, harrastuksissa tai vaikka kauppareissuilla neljän hengen joukkueina tai yksilöinä kisaten itsään tai toisiaan vastaan. Seuraa käveltyjen askelten määrää päivittäin esim. askelmittarilla, aktiivisuusrannekkeella tai kännykkäsovelluksella. Voit tutustua Askelkisaan tarkemmin täällä.

Askelkisan tavoitteena on kannustaa osallistujat tekemään liikuntaa lisääviä valintoja sekä havainnollistaa pienten arjen muutosten vaikutusta vuorokausittaiseen liikuntamäärään. Voittotuloksia tärkeämpää on oman aktiivisuuden lisääminen. Halutessaan osallistujan tuloksia ei julkaista tuloslistoilla.

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaihin 11.9. klo 24 mennessä tämän linkin kautta.