Tärkeitä esiintyjiä haussa – tule työläiseksi Joukkojen juhlaan

01.02.2019

TUL100-juhlavuoden pääjuhla Joukkojen juhla järjestetään Helsingin jäähallissa 15.6.2019 klo 18.30. Tule kunnioittamaan TUL:n 100-vuotista taivalta paraatipaikalle ilmoittautumalla työläisten joukkoon. Mitään erityisvaatimuksia ei ole. Työläiseksi voi ilmoittautua kuka tahansa. Liikunnallisia erityistaitoja ei tarvitse olla.

Joukkojen juhla on pitkänlinjan taiteilijoiden Tuula Linnusmäen ja Minna Saaren käsikirjoittama teos, jossa kuuden kohtauksen kautta käydään viitteellisesti läpi TUL:n historiaa synnystä kohti tulevaa vuosisataa. Joukkojen juhla sisältää eri-ikäisten TUL-ihmisten voimistelu- ja urheiluesityksiä. Juhlimme Työväen urheiluliiton 100-vuotisjuhlaa, siksi myös esityksessä yksi keskeinen esiintyjäjoukko on työläiset.

Työläisten osuus teoksessa

Työ merkitsee elämän jatkuvuutta ja työn ja elämän sykettä. Joukkojen juhlan työläiset ovat olennainen osa teoksen rakennetta. Työläiset tulevat esityksen aluksi areenan päätyihin omille paikoilleen ja istuvat siellä koko esityksen ajan. He tekevät omaa helppoa ja yksinkertaista, mutta esityksen kannalta merkittävää ”työtään” koko teoksen keston ajan. Työläiset nostetaan aika ajoin valokiilaan niin sanotuissa välikohtauksissa.

Puvustus omasta vaatekaapista

Tummat, murretut sävyt alla olevan värikartan mukaan, ei mustaa (paisi kengät). Yksinkertainen asu, ei printtejä esim. pitkät housut/hame ja pitkähihainen paita.

Harjoitukset

Työläisten kohtauksen harjoitukset on Helsingin jäähallilla juhlapäivänä lauantaina 15.6. klo 9-10. Kenraaliharjoitus on klo 11-14, jolloin kaikki esiintyjät ovat paikalla hallissa. Joukkojen juhla alkaa klo 18.30.

Lisätietoa esiintyjille

 

Ilmoittautumiset Tuula Linnusmäelle: tuula.linnusmaki@gmail.com, 045 127 0889