Teatterigaala 14.6.2019


Tule Helsingin Kaupunginteatterille perjantaina 14.6.2019 klo 18.30-20 kokemaan liikunnan riemua! Teatterigaalassa esiintyvät TUL:n eri lajien voimisteluhuiput. Teatterigaalan lippujen hinnat ovat 27,50 € ja alle 15-vuotiailta lapsilta 14 €. Helsingin Kaupunginteatterin suuri näyttämö sijaitsee osoitteessa Eläintarhantie 5. Teatterigaalan mainosjuliste.

Lipunmyynti

Teatterigaalan lipunmyynti on alkanut. Parhaat paikat myydään nyt! Lippuja saa lippu.fi:n verkkopalvelusta tai Lippu.fin myyntipisteistä eri puolilta Suomea (mm. R-kioskeista).

Lipun voi myös hakea Helsingin Kaupunginteatterin lippumyymälästä. Teatterin oman ohjelmiston lippualennukset eivät koske tätä tilaisuutta. Ensi linja 2:n lippumyymälä sulkeutuu kesätauolle toukokuun 2019 viimeisellä viikolla.

Esiintyjien hakuohje

Tule esiintymään Teatterigaalaan! Esiintyjähaku jatkuu vuoden 2018 loppuun asti. Tarkemman hakuohjeen löydät täältä.

Mukaan gaalaan ovat tervetulleita myös laululeikkiryhmät, lauluryhmät tai soittajat. Tarjoamme mahdollisuuden monipuolisiin kulttuuriesityksiin. Harjoittelemme Teatterigaalan esityksiä tapahtumapäivänä klo 15 kenraaliharjoituksessa teatterilla.

Lisätiedot

Outi Havia
outi.havia(at)kotiposti.net
050 341 5795