Majoitus ja ruokailu


TUL100-tapahtumaviikonloppu 13.–16.6.2019 kerää pääkaupunkiin tuhansia ihmisiä. Tarjoamme kävijöille erilaisia majoitusvaihtoehtoja: hotelli-, hostelli-, koulu- sekä leirintäaluemajoitusta. Näet eri majoitusvaihtoehdot myös kartalla.

Järjestämme myös yhteisen lounasruokailun Helsingin jäähallilla perjantaina 14.6. ja lauantaina 15.6.

Huomioithan, että Helsingin jäähallilla, Helsingin Kaupunginteatterilla ja Töölön Kisahallilla ei saa syödä omia eväitä. Näiden liikuntapaikkojen omat kahvilapalvelut ovat käytettävissä. Helsingin jäähallilla saa juomavettä omiin pulloihin vesipisteistä.

Lounas

Lounas on tarjolla sen ennakkoon varanneille perjantaina 14.6. klo 11–15 ja lauantaina 15.6. klo 10–15 Helsingin Jäähallilla (Nordenskiöldinkatu 11-13). Lounaslipukkeesi saat jäähallin TUL100-infopisteeltä.

Joukkojen juhlan esiintyjät ruokailevat lauantaina klo 10–12.30 välisenä aikana, jolloin ravintolassa on ruuhkaa. Esiintyjät pääsevät ruokailuun jonon ohi, jotta heidän harjoitusaikataulunsa eivät veny.

Joukkojen juhlassa esiintyviä ryhmiä pyydämme huomioimaan, että ruokailu tulee jaksottaa harjoitusaikataulujen mukaan. Kaikki eivät mahdu lounaalle yhtä aikaa.

Perjantain 14.6. lounas klo 11–15

Leipää ja levitettä (L)
Vihersalaattia (L,G)
Makaronilaatikkoa (L)
Kasvisvaihtoehto: Soijalla ja kidneypavuilla maustettu makaronilaatikko (L)
Jäävettä, sekamehua, rasvatonta maitoa

Lauantain 15.6. lounas klo 10–15

Leipää ja levitettä (L)
Vihersalaattia (L,G)
Curry-kookoskanaa ja riisiä (L,G)
Kasvisvaihtoehto: Inkiväärillä maustettua nyhtöhernettä kookoskastikkeessa ja riisiä (L, G)
Jäävettä, sekamehua, rasvatonta maitoa

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ruokailun muutokset ja peruutukset

Muutoksista ja peruutuksista perimme muutos- ja peruutusmaksun 10,00 euroa.

Koulumajoitus

Koulumajoitus on varattu sen etukäteen varanneille ja maksaneille osallistujille. Majoituskouluja on kaksi

  • Käpylän peruskoulu (Mäkelänkatu 93), majoituksen kulunvalvojien puhelinnumero on 050 471 9315 (puhelinnumero on käytössä to 13.6. alkaen)
  • Arabian peruskoulu (Toukolankatu 21), majoituksen kulunvalvojien puhelinnumero on 050 477 6948 (puhelinnumero on käytössä to 13.6. alkaen)

Majoituskoululle pääsevät vain kyseisen koulun majoittujat. Koulumajoitukseen pääsee ensimmäisenä majoituspäivänä klo 18, ja sieltä on poistuttava viimeisenä majoituspäivänä viimeistään klo 12. Ennen ja jälkeen majoituksen tavarasäilytys on järjestetty jäähallille harjoitushallin yhteyteen.

Majoittujat sijoitetaan sekä koulujen luokka- että salitiloihin. Samassa tilassa majoittuu mahdollisesti eri lajien edustajia sekä seurojen jäseniä. Luokkakohtainen majoittujamäärä on pelastusviranomaisten määrittelemä, ja majoitustilaa yhdelle majoittujalle on tilasta riippuen vähintään 3 m². Majoittujalla on oltava oma, korkeintaan 80 cm leveä patja. Tutustu majoitusohjeisiin [pdf].

Aamupala on tarjolla koulumajoitusaamuina molemmilla kouluilla klo 8–9.30 (Arabian koululla lauantaina klo 8–10). Aamupalaan sisältyy

  • puuro
  • hillo
  • tumma ja vaalea leipä, näkkileipä, ravintorasva
  • juusto
  • leikkele
  • kurkku, tomaatti, salaatti
  • hedelmä
  • maito, sekamehu, kahvi ja tee.

Koulumajoituksen muutokset ja peruutukset
Peruutukset ovat mahdollisia ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Laskutuksen jälkeisistä muutoksista ja peruutuksista perimme muutos- ja peruutusmaksun 10,00 euroa.

Majoituskoulujen ympäristön kartat

Arabian peruskoulu

Käpylän peruskoulu

 

Suomen Hostellijärjestö

TUL:n jäsenseuran jäsenet ovat oikeutettuja Suomen Hostellijärjestön majoitusetuun: 10 % alennukseen kotimaan hostelleista. Edun saaminen edellyttää jäsenyyden todentamista. TUL:n seurojen jäsenet voivat tilata Hostellijärjestöltä ilmaiseksi kotimaan hostellikortin, jolla jäsenyyden todentaminen sujuu helposti.

Hostellijärjestön verkostoon kuuluu Helsingissä kolme hostellia:

Hostellien hinnat vaihtelevat tilanteen mukaan. Hostellit sijaitsevat Helsingin keskustan tuntumassa. Jokainen yöpyjä varaa ja maksaa majoituksensa itse.

Leirintäaluemajoitus

Rastilan leirintäalueen majoitustarjous on päättynyt 30.4.2019.

Majoitusvaihtoehdot kartalla

Alla olevalla kartalla näet majoitusvaihtoehtomme. Huomaathan, että majoituskoulua ei voi itse valita, ja käyttöön tulevien koulujen määrä riippuu varausten määrästä.