Tietoa osallistujille

Tälle sivustolle kokoamme tietoa kaikille TUL100-liittojuhlaviikonlopun 13.–16.6. osallistujille. Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa, ole yhteydessä sähköpostitse: tul100@tul.fi

Tapahtumatori

Tapahtumatori sijaitsee Helsingin jäähallilla. Tapahtumatori on kaikkien osallistujien kohtaamispaikka, jossa saa tietoa tapahtuman kulusta ja voi nauttia upeasta ohjelmasta yhdessä muiden osallistujien kanssa. Tapahtumatorilla on ravintola, myyntipisteitä, lajipisteitä, infopiste, lipunmyyntipiste sekä ensiapu.

Infopiste

Infopisteestä Helsingin jäähallilta saa materiaalia ja tietoa tapahtumista. Infopisteessä jaetaan koulumajoittujille rannekkeet, lounaan tilanneille lounaslipukkeet sekä esiintyjille ja vapaaehtoisille HSL:n julkisen liikenteen matkakortit ja muut materiaalit.

Infopiste on auki

torstaina 13.6. klo 11–22
perjantaina 14.6. klo 9–21
lauantaina 15.6 klo 9–21

Sunnuntaina 16.6. infopiste siirtyy Töölön Kisahallille.

Infopisteen puhelinnumero on 050 477 8072 (numero on käytössä 13.–16.6.).

TUL100-juhlanäyttely

TUL100-juhlanäyttely on esillä Helsingin jäähallilla infopisteen aukioloaikoina. Juhlanäyttely koostuu videosta, kymmenestä TUL:n historiaa ja toimintaa kuvaavasta kuvataulusta ja TUL:n 15 piirin omista kuvatauluista.

Majoitus ja ruokailu

Oletko varannut itsellesi tai ryhmällesi koulumajoituksen tai lounasruokailun Helsingin jäähallille? Lue lisää majoituksesta ja ruokailusta.

Huomaathan, että Helsingin jäähalli on kokonaisuudessaan Restelin elintarvikehuoneisto. Tästä ja elintarvikehygienia-asetuksista johtuen Helsingin jäähalliin ei saa tuoda omia eväitä. Jäähallissa ei ole mahdollisuutta myöskään lämmittää omaa ruokaa.

Turvallisuussyistä myös lasipullojen tuonti jäähalliin on ehdottomasti kielletty.

Tavarasäilytys

Helsingin jäähalliin on järjestetty tavarasäilytys, joka palvelee muun muassa koulumajoittujia. Tavarasäilytys on avoinna harjoitusten ja esityksen ajan. Tavarasäilytys on harjoitushallin yhteydessä.

Liikkuminen Helsingissä ja tapahtuma-alueella

Täältä löydät lisätietoa joukkoliikenteestä ja liikkumisesta Helsingissä tapahtumaviikonlopun aikana.

Esiintyjät ja vapaaehtoiset

Omat infosivunsa on Joukkojen juhlan esiintyjille sekä kaikkien tapahtumien vapaaehtoisille.

Löytötavarat

Löytötavaroita voi tiedustella tapahtuman aikana tapahtumatorin infopisteestä. Tapahtumaviikonlopun jälkeen toimitamme löytötavarat Helsingin poliisille.

Tapahtumaopas

Painettua tapahtumaopasta jaetaan tapahtumapaikoilla ja jäähallin infopisteellä. Opas toimii Joukkojen juhlan ja TUL100 Teatterigaalan käsiohjelmana.