Urheiluopistosäätiön 2022 apurahat nyt haettavissa

10.09.2021

Urheiluopistosäätiö jakaa vuosittain urheilu- ja tutkimusapurahoja. Vuoden 2022 apurahat on haettavissa syyskuun loppuun asti.

Urheiluopistosäätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoituksena on tukea urheilu- ja liikuntakasvatusta. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö myöntää urheiluapurahoja sekä yksittäisille urheilijoille että liitoille ja seuroille sekä muille yhteisöille kotimaassa tapahtuvaan valmennukseen ja harjoitteluun.

Urheiluapurahat on tarkoitettu rekisteröidyille Y-tunnuksen omaaville seuroille, liitoille tai muille yhdistyksille sekä yksittäisille urheilijoille. Yhteisöille jaettavissa apurahoissa painotetaan erityisesti juniori- ja joukkueliikuntaan keskittyneitä hakijoita, joiden tarkoituksena on järjestää valmennusleiritystä kotimaassa. Yksittäisten urheilijoiden apurahoilla tuetaan yksittäisen urheilijan valmentautumista ja harjoittelua kotimaassa.

Urheiluapurahan lisäksi haettavissa on tutkimusapurahaa, joka myönnetään liikuntatieteelliseen ja liikuntalääketieteelliseen väitöskirjatasoiseen tutkimustyöhön.

Apurahahakemukset tulee tehdä Urheiluopistosäätiön sähköisen apurahajärjestelmän kautta.

Urheiluopistosäätiön hallitus käsittelee hakemukset ja tekee apurahapäätökset. Apurahat ovat haettavissa 30. syyskuuta asti.

Lisätietoja:
Urheiluopistosäätiön sivuilta: urheiluopistosäötiö/apurahat
Urheiluopistosäätiön toimistosta: heidi.taberman@urheiluopistosaatio.fi +358 50 592 0022
Linkki sähköiseen apurahajärjestelmään: www.urheiluopistosaatio.apurahat.net