Valio Akatemian stipendien hakuaika käynnissä

07.08.2020

Lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia tukevat Valio Akatemia® stipendit ovat haussa kahdeksatta kertaa. Tänä vuonna stipendejä haetaan tavallista myöhemmin, 3.8. alkaen. Stipendiä voivat hakea kaikki vuonna 2002 ja sen jälkeen syntyneet liikuntaa harrastavat tai siitä kiinnostuneet. Stipendien hakuaika päättyy 30.9.2020.

”Hakemukseen kannattaa panostaa ja varata sen tekoon riittävästi aikaa. Hakemuksessa tulisi käydä selkeästi ja käytännönläheisesti ilmi, mihin stipendiä haetaan ja mitä myönteistä sen seurauksena voidaan liikuntaharrastuksessa saada aikaan. Hakemukseen voi liittää erilaisia materiaaleja, kuten videoita. Nyt on siis aika laittaa hakemukset tulille ja vinkkiä myös omille liikuntaverkostoille”, Valion projektipäällikkö Nina Wahlström kertoo.

Stipendien tavoitteena on tukea ja lisätä lasten ja nuorten liikuntaa ja hyvinvointia. Raha-, tuote-, tapahtuma-, ja ravitsemusstipendejä voi hakea kaikenlaiseen liikuntaan, ei vain vakiintuneisiin liikunta- ja urheilulajeihin. Stipendien haku tapahtuu sähköisesti täältä.

Tutustu Valio Akatemia ohjelmaan

Lue lisää Valio Akatemia® stipendiaattien kuulumisia