Virtuaalinen TJG toteutuu

23.02.2021

TUL:n nuorisovaliokunta ja TUL:n Keski-Suomen piiri järjestävät TUL:n avoimet disco- ja showtanssin mestaruuskilpailut Jyväskylässä sunnuntaina 21.3. klo 12:00 alkaen. TUL ottaa jälleen digiloikan toteuttaessaan suositun TJG -tapahtuman virtuaalisena. Päätös virtuaalisesta toteuttamisesta tehtiin vallitsevan Covid-19 pandemian ehdoilla. Haluamme mahdollistaa seuroille osallistumisen kilpailutapahtumaan, toteaa nuorisovaliokunnan varapuheenjohtaja Mia Salonen. Meillä on Turun Pyrkivässä järjestetty etäkilpailu ja lisää on suunnitteilla. Siitä saadut kokemukset olivat hyviä ja joukkueet pääsevät näyttämään osaamistaan, jatkaa Salonen.

Tapahtuman kisastudiona ja hermokeskuksena toimii Scandic City. Ennakkoon lähetetyt kisaesitykset esitetään tuomaristolle, jotka arvioivat suoritukset ihan tavalliseen tapaan. Ilmoittaudu kilpailuun ja lataa kuvattu suoritus sekä musiikki kisasivulta löytyvien ohjeiden mukaan. Ilmoittautuminen on hyvässä vauhdissa ja kiihtyy päivä päivältä. Mukana on mm. Dance Action, Kokkolan Jymy ja Palokan Ilo usealla esityksellä.

Tehdään TJG -tapahtumasta ikimuistoinen virtuaalikilpailu, joka ei jätä ketään kylmäksi. Kilpailua voi seurata verkkolähetyksenä 10 € hintaan. Ostamalla lipun tuet TUL:n nuorisotoimintaa. Tästä pääset virtuaalitapahtumaan.