Hanna-Maria Jokinen TUL:n viestintäpäälliköksi

23.02.2021

henkilökuva

Suomen Työväen Urheiluliiton TUL:n viestintäpäälliköksi on valittu Hanna-Maria Jokinen. Jokinen on aiemmin toiminut Suomen Lukiolaisten Liiton markkinointisuunnittelijana ja vastannut muun muassa markkinointiviestinnästä, jäsenhankinnasta, mediamyynnistä ja viestinnästä. Jokinen on sekä liikuntatieteiden maisteri että filosofian maisteri viestinnästä.

“On mahtava päästä työskentelemään sekä liikunnan että viestinnän parissa. Odotan innolla töiden käynnistymistä ja että pääsen osaltani kehittämään TUL:n sisäistä ja ulkoista viestintää entistä parempaan suuntaan. Oli myös ihana huomata, miten lämpimästi minut toivotettiin tervetulleeksi työyhteisöön”, Jokinen iloitsee.

Jokinen vastaa työssään viestintäpäällikkönä TUL:n ulkoisen ja sisäisen viestinnän koordinoimisesta, ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Työnkuvaan kuuluu sisällöntuottaminen eri kanaviin, kuten nettisivuille, uutiskirjeisiin ja sosiaalisen median eri alustoille. Vastuualueisiin kuuluu viestintästrategian ja brändin kehittäminen. Jokinen avustaa koko TUL yhteisön viestinnän ja markkinoinnin kehittämisessä.  Lisäksi tehtäviin kuuluu päätoimittaa TUL Aviisi verkkojulkaisua.

”Minulla on vahvaa kokemusta sisällöntuottamisesta eri kanaviin ja eri kohderyhmille. Odotan pääseväni hyödyntämään viestinnän strategista osaamistani TUL:n tavoitteiden eteen. Myös markkinoinnin kokemuksesta ja osaamisestani tulee olemaan hyötyä tässä työnkuvassa”, Jokinen tiivistää.

”Saimme työyhteisöömme vahvan viestijän, jolla on osaamista ja kokemusta myös markkinoinnin puolelta. Jokisella on vahvoja näyttöjä viestinnästä ja sen strategisesta kehittämisestä. Mahtavaa saada hänet mukaan työyhteisöön!” pääsihteeri Tapio kuvailee.

Jokinen aloitti työt maanantaina 22.2.2021.

Hanna-Maria Jokinen
p. 040 502 1706
hanna-maria.jokinen@tul.fi