Aino Raiskinmäki TUL:n viestintäkoordinaattoriksi

11.09.2023

TUL:n viestintäkoordinaattoriksi on nimitetty valtiotieteiden maisteri Aino Raiskinmäki. Syyskuun alussa tehtävässä aloittanut Raiskinmäki on työskennellyt ennen viestintäkoordinaattoriksi siirtymistä TUL:n hallinnon koordinaattorina toimiessaan Aino Nevalaisen opintovapaan sijaisena.

”Olen erittäin innoissani uudesta toimenkuvasta ja sen mukanaan tuomista haasteista! Vaikka TUL on organisaationa tuttu ja olen ollut mukana sen viestintätehtävissä myös aikaisemmin, on ilo hypätä suuriin saappaisiin ja ottaa kokonaisuus vastuulleni.” Raiskinmäki summaa.

Raiskinmäki vastaa työssään TUL:n ulkoisen ja sisäisen viestinnän koordinoimisesta, ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Työnkuvaan kuuluu mm. sisällöntuottaminen eri kanaviin, kuten verkkosivuille, uutiskirjeisiin ja sosiaalisen median alustoille

”Sosiologina vahvuuteni viestinnässä liittyvät erityisesti kieleen, kirjoittamiseen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Omaan vahvan kokemuksen myös sisällöntuotannosta. Odotan innolla, että pääsen auttamaan viestinnässä myös jäsenseurojamme sekä piiriorganisaatioita. Kaikille avoimen sekä yhdenvertaisen liikunnan ja urheilun edistäminen on minulle työssäni ensisijainen tavoite.” Raiskinmäki kommentoi.

”Olemme todella iloisia, että Aino jatkaa työyhteisössämme viestintätehtävissä! Saamme pitää joukossamme vahvan yhdenvertaisuuskysymysten ja viestinnän osaajan, jolla on vankkaa kokemusta myös urheiluseuratoiminnasta.” TUL:n pääsihteeri Riku Tapio kommentoi.

Lisätietoja:

Aino Raiskinmäki (044 0666141 / aino.raiskinmaki@tul.fi)