Annalan kentän keväinen ulkoilutapahtuma

26.08.2019

Keväiseen tapahtumaan osallistuu aina muiden TUL:n Suur-Helsingin piirin seurojen veteraaneja. Tapahtumasta tiedotetaan vuoden 1. jäsenkirjeessä. Aurinkoinen sää houkutteli paikalle iloisia ja urheiluhenkisiä veteraaneja, joita oli tänä vuonna ainakin 40 veteraania. Yläikäraja eikä liikunnan verkkaisuus ollut esteenä.

Lähes kaikki, mitä nyt isäntäväki hieman lintsasi, osallistuivat leikkimieliseen monilajikilpailuun. Lajeina olivat tikanheitto, ketjunheitto numerokoloihin sekä petankkikuulan heitto rinkiin. Kilpailijat kisasivat toinen toisiaan vastaan naisten ja miesten sarjassa. Joku oli ensikertalainen ja joku toinen oli jo harjaantunut. Kannustus oli iloista ja kaikille tasapuolista.

Heittotaidon osaaminen on tietenkin varmin tae voittoon, kuten Helga Laakso osoitti voittamalla naisten sarjan. Helga edusti Leppävaaran Sisua. Toiseksi tuli Anja Hampinen ja kolmanneksi Paula Kaunismäki, molemmat Rekolan Raikkaan jäseniä. Miesten sarjan voitti edellisen vuoden tavoin Jaakko Kaunismäki. Hän edusti Rekolan Raikasta. Miesten sarjan toinen oli Jaakko Vastamäki Rekolan Raikkaasta ja kolmas oli Jyrki Piitulainen Leppävaaran Sisusta.

Toukolan Teräksen järjestämät arpajaiset olivat menestys, sillä kaikki voitot löysivät omistajansa ja arpakiekko tyhjeni. Isäntäväki piti myös buffettia, josta sai kahvia ja teetä, kotona leivottua pullaa sekä grillimakkaraa. Buffetissa oli jopa ruuhkaa pelien tauoilla. Päivän aikana näki vanhoja tuttuja, jopa vuosien takaa sekä tapasi uusia henkilöitä, joista usein miten tulee niitä vanhoja tuttuja ajan kanssa. Tessu-koira viihtyi ja teki pieniä kepposia, kun isännän silmä vältti!

Tilaisuuden lopussa kaikki toivottivat toisilleen hyvää kesää! Osa lähti tapahtumasta suoraan TUL100-juhlan Kuntoilijoiden harjoituksiin ja loput kuka minnekin. Ja lähes kaikki ovat tulossa ja/tai osallistumassa TUL100 -juhlallisuuksiin Helsingissä kesäkuussa 2019.

Teksti ja kuvat: Paula Kaunismäki