C-poikien liittojoukkue viimeistelyleirillä Kisakeskuksessa

TUL:n lentopallotoiminta laajenee tänä keväänä, kun perinteikkäälle Tarton turnausmatkalle lähtee myös C-ikäisten poikien joukkue. Pelaajia on laajalti ympäri Suomen: Rantaperkiön Iskusta kolme, Himangan Roimasta neljä ja Korpilahden Pyrinnöstä kaksi.

Viikonlopun aikataulu on kova. Lauantaiaamuna suoritettiin majoittuminen Kisakeskukseen ja päivän aikana treenattiin kolmesti. Sunnuntaina ohjelmassa oli vielä viimeistelyharjoitus ja Tartoon lähdetään 10.5. Leirille osallistui kuusi pelaajaa, joten pallokosketuksia tuli kaikille todella paljon.

”Markkinoinnilla on pyritty aktivoimaan myös poikapuolen junioreita mukaan. Viime vuonna Vörun turnauksessa oli mukana 10 pelaajaa, ja nytkin saatiin joukkue jalkeille. Toivottavasti pojat jakavat mukavia leiri- ja pelimuistoja joukkueissa eteenpäin, jotta saadaan sana kiertämään”, kertoo C-poikia valmentava Valtteri Jääskeläinen.

TUL:n lentopallojaosto markkinoi leirejä ja tapahtumia monella tavalla. Viime aikoina Facebook ja Instagram ovat olleet aktiivisessa käytössä, lisäksi on informoitu suoraan seurojen valmentajia ja lentopallotoimijoita ympäri Suomen. Kaikesta päätellen tulosta on syntynyt, sillä joukkueita saadaan turnauksiin mukavasti. Tartoon lähtevät poikien lisäksi A- ja C-tytöt.

Teksti: TUL:n lentopallojaosto
Kuva: Valtteri Jääskeläinen