Kokouskutsu: Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:n Keski-Suomen piiri ry:n sääntömääräinen piirikokous

04.04.2022

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL Keski-Suomen piirin ylimääräinen piirikokous,

TUL:n Keski-Suomen piiri ry:n sääntömääräinen piirikokous pidetään torstaina 21.4.2022 klo 18.00, Jyväskylässä (Kalevankatu 4, krs. 3, 40100 Jyväskylä).

Kokoukseen voi osallistua Teams -etäyhteyden kautta. Ohjeet etäyhteyden käyttöön lähetetään ilmoittautuneille.

Kokouksessa käsitellään sääntömääriset asiat ja valitaan piirijärjestön edustajat TUL:n liittokokoukseen 18.6.2022 Helsinkiin.

Kokouksessa käsitellään piirijärjestön purkaminen.

Seurat voivat lähettää edustajia kokoukseen sääntöjen 8 §:n mukaisesti siten, että jokainen edellisen vuoden jäsenmaksunsa maksanut seura voi lähettää yhden (1) edustajan kutakin jäsenmääränsä (varsinaiset jäsenet, yli 15 v.) alkavaa kahtasataa varsinaista jäsentä kohti, kuitenkin enintään kuusi (6) edustajaa.

Allekirjoitetut edustajavaltakirjat toimitetaan skannattuna/kuvana/postitse Jyväskylän aluetoimistolle 13.4.2022 mennessä.

Kokoukseen tulee ilmoittautua ennakkoon 13.4.2022 mennessä viestillä osoitteeseen johanna.nekkonen@tul.fi tai 050 3448270.

TUL:n Keski-Suomen piiri ry:n hallitus

Heli Alapiha
puheenjohtaja

Matti Pöppönen
varapuheenjohtaja

TUL Järvi-Suomi ry Keski-Suomi – Pohjois-Karjala – Savo yhteistyötä

TUL Järvi-Suomi ry on kolmen piirin, Karjalan, Keski-Suomen ja Savon yhteistoiminta-alue, missä toimintoja on yhdistetty kattamaan koko aluetta aiemman piirikohtaisuuden sijaan. Aluejärjestön toimialueena on Etelä-Savon, Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakunnat.

Tulevien piirien lakkautumisten myötä piiritoiminnot sulautetaan Järvi-Suomen toimintoihin siten, että jäsenseuroja pystytään palvelemaan entistä paremmin uudelleen organisoimalla hallinnollisia rakenteita. Seurojen palvelut pysyvät ennallaan ja seurat ovat jäsenenä TUL Järvi-Suomeen ja sen kautta TUL ry:n.