Kokouskutsu Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:n Savon piiri ry:n sääntömääräinen piirikokous

04.04.2022

Suomen Työväen Urheiluliitto Savon piiri ylimääräinen piirikokous.

TUL:n Savon piiri ry:n sääntömääräinen piirikokous pidetään tiistaina 19.4.2022 klo 17.30 Varkaudessa (Osmajoentie 1, 78200 Varkaus).

Kokoukseen voi osallistua Teams -etäyhteyden kautta. Ohjeet etäyhteyden käyttöön lähetetään ilmoittautuneille.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja valitaan piirijärjestön edustajat TUL:n liittokokoukseen 18.6.2022 Helsinkiin.

Kokouksessa käsitellään piirijärjestön purkaminen.

Seurat voivat lähettää edustajia kokoukseen sääntöjen 8 §:n mukaisesti siten, että jokainen edellisen vuoden jäsenmaksunsa maksanut seura voi lähettää yhden (1) edustajan kutakin jäsenmääränsä (varsinaiset jäsenet, yli 15 v.) alkavaa kahtasataa varsinaista jäsentä kohti, kuitenkin enintään kuusi (6) edustajaa.

Allekirjoitetut edustajavaltakirjat toimitetaan skannattuna/kuvana/postitse Jyväskylän aluetoimistolle 11.4.2022 mennessä.

Kokoukseen tulee ilmoittautua ennakkoon 11.4.2022 mennessä viestillä osoitteeseen johanna.nekkonen@tul.fi tai 050 3448270.

TUL:n Savon piiri ry:n hallitus

Pekka Hahl
puheenjohtaja

Juha Kauppinen
varapuheenjohtaja

TUL Järvi-Suomi ry

Keski-Suomi – Pohjois-Karjala – Savo yhteistyötä

TUL Järvi-Suomi ry on kolmen piirin, Karjalan, Keski-Suomen ja Savon yhteistoiminta-alue, missä toimintoja on yhdistetty kattamaan koko aluetta aiemman piirikohtaisuuden sijaan. Aluejärjestön toimialueena on Etelä-Savon, Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakunnat.

Tulevien piirien lakkautumisten myötä piiritoiminnot sulautetaan Järvi-Suomen toimintoihin siten, että jäsenseuroja pystytään palvelemaan entistä paremmin uudelleen organisoimalla hallinnollisia rakenteita. Seurojen palvelut pysyvät ennallaan ja seurat ovat jäsenenä TUL Järvi-Suomeen ja sen kautta TUL ry:n.