TUL100-risteilyllä juhlittiin, viihdyttiin ja kuunneltiin asiaa

19.05.2019

Sunnuntain käynnisti Aprilliristeilyiltä tuttuun tapaan Hetki viihteelle. Lamminpään Korven Keppimiehet esittivät upean Capteenit Koolla -ohjelmansa, Mirkku ja Aino vetivät TUL100-bingon ja lopuksi Teemu Harjukari tanssitti väkeä.

Seminaarin aloitti emeritusprofessori Seppo Hentilä, joka kertoi äskettäin julkaistusta TUL liikuttaa, kasvattaa, vaikuttaa -kirjastaan. Teos kokoaa yhteen TUL:n satavuotisen historian.

Kataja Basketin toiminnanjohtaja Riku Tapio puhui otsikolla ”Ennen kaikki oli paremmin”. Tapio totesi puheenvuorossaan, että maailma muuttuu koko ajan aiempaa nopeammin ja seurojen täytyy pysyä mukana muutoksessa ja vastata trendeihin.

KSL-opintokeskuksen pääsihteeri Tuula Kumpumäki kannusti pitämään huolta vapaaehtoisista, tarjoamaan heille vertaistuen paikkoja, kiittämään ja palkitsemaan sekä kannustamaan kehittämistä ja ideointia.

TUL100-liittojuhlasta kertoivat projektipäällikkö Mirjam Beekmann ja vs. pääsihteeri Antti Kempas. Seminaarin lopuksi risteilyväki kokoontui kolmeen työpajaan pohtimaan liittojuhlan viestintää, olosuhteita ja lajitapahtumia.

Risteilyn päätti perinteinen Urheiluvisa, jonka voitti Leppävaaran Sisun ykkösjoukkue.

 

Teksti ja kuvat: Salla Virtanen