CSIT:n Maailmankisojen ilmoittautuminen on auki

22.02.2023

CSIT:n Maailmankisojen ilmoittautuminen on avattu.

CSIT:n Maailmankisat kutsuvat Italiaan syyskuussa, 5.-10.9.2023. Kisat järjestetään Emilia-Romagnan alueella Pohjois-Italiassa. Kisojen ollessa usean tuhannen ihmisen urheilun ja kulttuurin suurtapahtuma, jakautuu kisa-alue neljän kaupungin alueelle. Kisakaupunkeina toimivat tällä kertaa Cervia, Cesena, Cesenatico sekä Riccione joista Cervia toimii tapahtuman pääkeskuksena.

Kilpailuun ovat tervetulleita kaikki liikunnan ja urheilun ystävät, jotka eivät ole viimeisen neljän vuoden aikana kilpailleet arvokisoissa, kuten olympialaiset, MM-kisat, EM-kisat, Kansanyhteisön kisat tai pelanneet ammattilaisliigoissa tai mestaruussarjoissa kansallisella tai kansainvälisellä tasolla kyseisessä kilpailtavassa lajissa. Maailmankisojen yhteydessä järjestetään liikuntatoimintaa myös +55 -vuotiaille ja kisoihin voi lähteä myös kannustajan roolissa.

llmoittautuminen tapahtumaan on nyt avattu! Valittavanasi on erilaisia matkapaketteja: voit valita joko omatoimimatkan tai varata lennot ja majoituksen TUL:n kautta. Ilmoittautuminen Maailmankisoihin tehdään TUL:n kautta helposti verkkolomakkeella. Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan 15.5.2023 mennessä!

Heräsikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Ville Hautakangas

ville@tul.fi