Kesätyö TUL:n Helsingin toimistolla

15.03.2022

Olemme mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa, jossa haemme kahta 15-17-vuotiasta nuorta kahden viikon mittaiseen kesätyöjaksoon Helsingin toimistolle. Kesätyön tarkempi ajankohta sovitaan kummankin valitun kesätyöntekijän kanssa erikseen.

Haemme varapääsihteeriä ja apulaisviestintäpäällikköä.

Varapääsihteeri

Varapääsihteeri avustaa järjestön pääsihteeriä tämän tehtävissä. Tehtävässä pääsee käyttämään valtaa ja saa runsaasti vastuuta oman osaamisen puitteissa. Tehtävä on näköalapaikka järjestön johtotehtäviin.

Eduksi katsotaan liikunnallinen tausta, mutta ei se toki välttämätöntä ole, sillä tärkeämpää on kiinnostus liikuntaa ja liikuntasektoria kohtaan. Kiinnostus yhteiskunnallista vaikuttamista ja järjestötoimintaa kohtaan luetaan eduksi. Kannustamme erilaisista taustoista tulevia henkilöitä hakemaan rohkeasti tehtävää.

Hae varapääsihteerin tehtävään tästä. Haku umpeutuu sunnuntaina 17.4.

Apulaisviestintäpäällikkö

Apulaisviestintäpäällikkö avustaa viestintäpäällikköämme tekemään tehokasta ja vaikuttavaa viestintää eri kanavissa. Tehtävässä pääsee käyttämään mm. sosiaalista mediaa, jonka tehokkaaseen käyttöön viestintäpäällikköäkin saa ja pitää opettaa. Apulaisviestintäpäällikkö osallistuu monipuolisiin tehtäviin ja pääsee toteuttamaan itseään viestintäpäällikön valvonnassa. Toki kesätyöntekijä saa vastuulleen myös monia muita tehtäviä, mitä hänelle vain suinkin suodaan.

Eduksi katsotaan liikunnallinen tausta, mutta ei se toki välttämätöntä ole, sillä tärkeämpää on kiinnostus liikuntaa ja liikuntasektoria kohtaan. Sosiaalisen median tuntemus ennakkoon auttaa menestymään tehtävässä.

Hae apulaisviestintäpäällikön tehtävään tästä. Haku umpeutuu sunnuntaina 17.4.

Lisätietoja kummastakin tehtävästä: Riku Tapio, 050 340 5550, riku@tul.fi

Lisätietoja Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjasta löydät tämän linkin takaa >>