Kumppanit

Yhteistyökumppanijoukkoomme kuuluu muun muassa ay-järjestöjä sekä yrityksiä. Panostamme yhteistyöhön, josta on hyötyä jäsenseuroillemme.

Olemme luotettava ja rehellinen kumppani, joka huolehtii yhteistyön toimivuudesta. Meille on tärkeää huomioida yhteistyökumppanin tavoitteet ja arvot.

Tarjoamme kumppaneille mahdollisuuden viestiä toiminnastaan ja tuotteistaan verkostoillemme kaikkien osapuolten hyötynäkökulmat huomioiden.

Lisäksi tarjoamme tieto-taitoamme kumppaneiden hyödynnettäväksi liikuntaan liittyvien koulutusten ja tapahtumien järjestämisessä.

Yhteistyökumppanit

Demokraatti 

Demokraatti on kotimaan politiikan, työmarkkinoiden ja kulttuurin ykköslehti, joka on perustettu Työmies-nimellä vuonna 1895. Lue uutiset verkosta osoitteessa demokraatti.fi ja syväluotaavat tarinat niiden takaa aikakauslehdestä.

Careca Sports

Careca Sports tarjoaa seuroille ja muille TUL:n sidosryhmille joustavaa, nopeaa ja laadukasta palvelua urheilutekstiilien ja niiden painatusten osalta. Tutustu tarkemmin www.careca.fi.

FSC Palvelut Oy

FSC Palvelut Oy on turvallisuus- ja koulutusyritys. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Helsingissä, mutta yritys operoi koko maan alueella. Yritys tarjoaa turvallisuusalan palveluita vuosikymmenten kokemuksella ja laaja turvallisuusalan tarjonta kattaa henkilöstö-, koulutus-, asennus-, suunnittelu- sekä asiantuntijapalvelut.

FSC Palvelut Oy ja TUL ovat sopineet jäseneduista koulutuksiin liittyen, joista tarkemmin täältä: https://www.fscpalvelut.fi/koulutus/tul/

Fysioline

Fysioline on tamperelainen hyvinvointialan yritys, joka tuottaa laaja-alaisesti mm. liikuntaan ja kuntoiluun liittyviä tuotteita ja palveluita. Fysioline tarjoaa TUL:n seurojen jäsenille Fressi-kuntosalijäsenyyden alennuskoodilla TUL1021 -10 € Fressin verkkokaupassa www.fressi.fi/kauppa, FressiTV-palvelun hintaan 9,90 € /kk osoitteesta https://www.fressi.fi/tul-fressitv sekä Fysiolinen itsehoitotuotteet -18 % alennuksella koodilla: TUL2021.

Grano

Painoalan kingi palveluksessasi! Granon nopea toiminta tuottaa seuralle lisäarvoa ja vapauttaa resursseja olennaiseen, joten anna ammattilaisen hoitaa ammattilaisten tehtävät. Tutustu lisää www.grano.fi tai tilaa tuotteesi suoraan www.granoshop.fi.

Voit myös rohkeasti lähestyä Mika Taipalusta mieltä askarruttavissa asioissa:

Mika Taipalus, mika.taipalus@grano.fi, 040 183 1500

Liikuntakeskus Pajulahti

Liikuntakeskus Pajulahti on tapahtuma- ja liikuntakeskus, joka tarjoaa kansainvälisen tason harjoitusolosuhteet eri lajeille ja niiden urheilijoille.

Pajulahti tarjoaa TUL:n jäsenseuroille ja niiden henkilöjäsenille palveluita erityishinnoilla, varauksen yhteydessä tulee mainita seuran olevan TUL:n jäsenseura tai harrastavansa liikuntaa TUL:n jäsenseurassa (koodi TUL).

Lue lisää Pajulahdesta osoitteessa www.pajulahti.com

Nextory

Nyt pääset nauttimaan Nextoryn kirjoista maksutta 45 päivän ajan. Jäsenetu tarjoaa mahdollisuuden lukea e-kirjoja ja kuunnella äänikirjoja rajattomasti. Valikoi lukemista laajasta e-kirjavalikoimasta ja tuhansien äänikirjojen joukosta suoraan tabletiltasi tai kännykästäsi. Etu voimassa vain uusille asiakkaille.

Hyödynnä etu tästä: www.nextory.fi/tul

Mainostoimisto Värikäs

Mainostoimisto, jossa et maksa turhasta pönötyksestä. Joskus esitteen tekeminen omin voimin tai käytössä olevilla työkaluilla ei onnistu tai nettisivujen luominen on vain liian aikaa vievää – anna Värikkään toteuttaa. Lisää asiaa www.varikas.fi

Voit myös olla yhteydessä Mikkoon:

Mikko Huovilainen, 050 464 4825, mikko@varikas.fi

Olvi

Olvi on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta säilynyt panimo, joka luo positiivisia makunautintoja. Tarvitsetko tapahtumaasi virvoitusjuomia, urheilujuomia tai jotakin muuta? Olvilla on ratkaisu. Tutustu tarinaan ja tuotteisiin www.olvi.fi

Mikäli olet kiinnostunut myymään tapahtumassasi Olvin tuotteita, olethan yhteydessä TUL:n pääsihteeriin Riku Tapioon, 050 340 5550, riku@tul.fi.

Palkintotukku

Löydä palkinnot voittajille! Palkintotukku on nopea ja joustava palkintojen toimittaja. Palkintotukusta saat perinteisiä palkintoja, kuten pokaaleja ja mitaleita mutta myös lajipatsaita, tsemppareita, pinssejä, seuratunnuksia, viirejä, palkintolautasia ja kaiverrettuja seinätauluja – you name it. Tutustu tuotteisiin www.palkintotukku.fi

Puistokulma

Puistokulma tarjoaa monipuolisia tiloja, tilaisuuksia ja ravintolapalveluja. Puistokulman monipuoliset tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Pienemmät tilat kymmenelle hengelle ja suurimmat tilat 150-200 hengelle. Puistokulma toimii Vantaalla.

Vieraile sivuilla www.puistokulma.fi tai ole suoraan yhteydessä puhelimitse 0400 455 632 tai sähköpostilla puistokulma@puistokulma.fi.

Scandic

Astu Scandicin maailmaan ja koe upea hotellielämys lähes 280 hotellissa kuudessa maassa. Pelireissu, vapaa-ajan reissu tai muuten vain irtiotto arjasta onnistuu TUL:n virallisen majoittajan hoteissa. Tutustu lisää ja varaa oma hotellielämyksesi www.scandichotels.fi.

Sultrade

Yhteistyö Sultraden kanssa mahdollistaa laadukkaiden urheiluvaate ja -välinemerkkien hankinnan edulliseen jäsenhintaan. Tuotevalikoimassa muun muassa Selectin ja Mikasan tuotteet. Tiedustelut ja tilaukset: mikko.tamminen@sultrade.fi. Lue lisää yrityksestä sultrade.fi.

Titanium

Titanium on suomalainen, pankkiryhmistä riippumaton konserni, joka keskittyy rahastoihin, sijoitus- ja omaisuudenhoitopalveluihin sekä vakuutusedustukseen. Titanium on TUL:n virallinen varainhoitaja.

Lisätietoja palveluista www.titanium.fi

Tradeka

Tradeka tekee hyvää jäsenelle, hyvää yhteiskunnalle. Liity Tradekan jäseneksi. Jäsenyys on merkityksellistä. Vaikutat suomalaiseen yhteiskuntaan ja saat hyviä etuja. Lue lisää ja liity jäseneksi osoitteessa www.tradeka.fi.

Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Unelmat Elossa. Elo on suuri suomalainen työeläkevakuuttaja. He huolehtivat, että asiakkaat saavat ansaitsemansa eläkkeet, ja auttavat asiakkaitaan menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. www.elo.fi

Viking Line

Punaisilla laivoilla on monta tapaa nauttia merielämyksestä. Keskittymällä ympäristöön, mukavuuteen ja asiakkaisiinsa Viking Line luo tulevaisuuden matkakokemuksia. Tervetuloa Viking Linelle! Tutustu ja varaa matkat heti www.vikingline.fi.

Voit myös ottaa yhteyttä Viking Linen Sari Wäckiin (040 592 6625, sari.wack@vikingline.fi) mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Liitot

Paperiliitto

Liiton jäsenenä et ole yksin! Kun työskentelet paperi- ja puumassateollisuuden tai paperinjalostuksen töissä, ammattiliittosi on Paperiliitto. Liiton jäsenenä saat monipuolisia jäsenetuja, jotka kannattaa käyttää hyödyksi. www.paperiliitto.fi

Rakennusliitto

Rakennusalan ammattilaiset kuuluvat Rakennusliittoon. Rakennusliiton voima on sen jäsenissä ja alan hyvässä järjestäytymisessä. Lue lisää www.rakennusliitto.fi

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK

SAK on etu- ja neuvottelujärjestö, yhteiskunnallinen uudistaja ja osa kansainvälistä ay-liikettä. Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK edustaa 17:ää ammattiliittoa ja niiden noin 900 000:ta jäsentä. Tutustu tarkemmin www.sak.fi

Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL

Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL on kotimaisen ruuan ja juoman tekijöiden oma ammattiliitto. SEL neuvottelee elintarvikealan työntekijöiden työehtosopimukset, valvoo oikeuksia ja toimii työolojen parantamiseksi. www.selry.fi

Teollisuusliitto

Teollisuusliitto on Suomen suurin teollisuuden ammattiliitto. Siihen kuuluu noin 200 000 jäsentä. Teollisuusliiton tavoite on edistää työntekijöiden oikeuksia ja hyvinvointia työelämässä. Tutustu Teollisuusliittoon ja sen tavoitteisiin tarkemmin osoitteessa www.teollisuusliitto.fi.

TUL:n kumppaniksi?

Ota yhteyttä jos kiinnostuit kumppanuudesta tai yhteistyöstä kanssamme!

Riku Tapio
pääsihteeri
050 340 5550
riku.tapio(at)tul.fi