Syksyn Liikkeelle!-päätapahtumat Kajaanissa, Kotkassa, Varkaudessa ja Lapualla

25.06.2019

Liikkeelle!-kuntokampanjan alueelliset päätapahtumat järjestetään perjantaina 2.8. Kajaanissa Vimpelinlaakson urheilukeskuksessa, sunnuntaina 1.9. Katariinan Meripuistossa Kotkassa, lauantaina 7.9. Varkaudessa ja lauantaina 28.9. Lapualla Simpsiön kuntomajan ympäristössä. Tapahtumista tiedotetaan lisää myöhemmin.

Liikkeelle!-kampanjan tavoitteena on liikuttaa kaikenikäisiä ja -kuntoisia ihmisiä ympäri Suomea. Syyskuussa tapahtumia järjestävät TUL:n jäsenpiirit ja -seurat yhteistyössä muiden paikallisten toimijoiden kanssa.

Seura järjestämään tapahtumia

Liikkeelle!-tapahtuma voi olla esimerkiksi yksittäinen liikuntatapahtuma, syyskuun aikaiset viikoittaiset iltarastit tai maksuton tutustumisviikko seuran normaaliin toimintaan. Tavoitteena on tehdä kynnyksestä osallistua seuran ja piirien toimintaan mahdollisimman matala.

Seura on mukana kampanjassa ilmoittamalla tapahtumansa oman piirin toiminnanjohtajalle pe 30.8.2019 mennessä. Toiminnanjohtajien yhteystiedot löytyvät täältä.

Kaikki Liikkeelle! -tapahtumat kirjataan verkkosivuille.

Syyskuun harrasteliikuntamäärät ilmoitetaan 31.10.2019 mennessä tällä lomakkeella tai ilmoittamalla oman piirin toiminnanjohtajalle. Ilmoittamalla seuran syyskuun harrasteliikuntakertojen ja yksittäisten liikkujien määrät seura osallistuu 100 euron arvoisen lahjakortin arvontaan urheiluliikkeeseen.

Ilmoittaudu Askelkisaan 16.–29.9.

TUL ry haastaa kaikki osallistumaan jokavuotiseen Askelkisaan. Askelkisassa kerätään mahdollisimman paljon askelia kahden viikon ajan 16.–29.9.2019 välisenä aikana.

Ensimmäistä kertaa askelkisassa on +65-vuotiaiden yksilö- ja joukkuesarjat erikseen, yleisten yksilö- ja joukkuesarjojen lisäksi.

Ilmoittaudu askelkisaan pe 13.9. klo 12 mennessä täällä.

#askelkisa

Lisätietoja: Johanna Nekkonen, johanna.nekkonen@tul.fi, puh. 050 344 8270