Respect Pride -turnaus

Etualalla nainen käsissään sateenkaarilippu ja taustalla sininen taivas pilvillä. Alakulmissa TUL:n ja Respect Priden logot
Milloin

Milloin?

27.06.2024 klo 16.00 – 27.06.2024 klo 21.00

Missä?

Missä?

Töölön Pallokenttä 1 & 2 (Urheilukatu 1-5, Helsinki)

Järjestäjä

Järjestäjä

HOT ry yhteistyössä TUL, Suomen Palloliitto, Liikkukaa – Sport 4 All ry ja Monaliiku ry


Respect Pride -turnaus huokuu yhdenvertaisuuden ilosanomaa harrastejalkapallotapahtuman muodossa. Tapahtuman järjestää H.O.T ry yhteistyössä Suomen Työväen Urheiluliiton, Suomen Palloliiton sekä monikulttuuristen liikuntajärjestöjen Liikkukaa – Sport 4 All ry:n ja Monaliiku ry:n kanssa. Tänä vuonna pelit potkaistaan käyntiin torstaina 27.6. klo 16 alkaen.  
 
Turnaus pelataan kolmessa eri sarjassa: sekajoukkueet, naisten joukkueet ja miesten joukkueet. Sekajoukkueessa kentällä tulee olla koko ajan vähintään 2 pelaajaa, joiden sukupuolen ilmaisu on cis-nainen, non-binary tai trans-nainen. Naisten sarja on tarkoitettu cis-naisille, non-binary tai trans-naisille, jotka kokevat sarjan tason omakseen. Miesten sarjassa puolestaan pelaavat cis-miehet, non-binary tai trans-miehet, jotka kokevat sarjan tason omakseen.

Kokoa itsellesi noin 7-10 hengen joukkue ja ilmoittaudu mukaan 13.6. mennessä, muista ilmoittaa mihin sarjaan joukkue osallistuu. Joukkueen yhteyshenkilö täyttää ilmoittautumislomakkeen (linkki ilmoittautumislomakkeeseen). 

Yksittäiset pelaajat, joilla ei ole joukkuetta, voivat ilmoittautua myös etukäteen 13.6. mennessä, muista ilmoittaa mihin sarjaan haluat osallistua ja pyrimme löytämään sinulle sopivan joukkueen. Ilmoittaudu mukaan (linkki ilmoittautumislomakkeeseen). 

 
Kaikki ovat tervetulleita myös paikan päälle aistimaan turnauksen tunnelmaa, seuraamaan pelejä ja kannustamaan upeita joukkueita! 

Kokoa oma joukkueesi ja liity mukaan jalkapallokarnevaaliin tunnustamaan yhdenvertaisuutta! 

Voit tutustua tapahtumaan tarkemmin HOT ry:n verkkosivuilla (linkki HOT ry:n sivuille).