TUL100: luontoliikunta

Helsingin Jyry järjestää koko perheen liikuntatapahtuman Pornaistenniemellä (Vanhankaupunginlahti, Hämeentie 163, Helsinki) torstaina 13.6.2019 klo 18–20.

Tapahtumassa on ohjelmaa sekä aikuisille että lapsille. Eri lajikokeiluissa pääset kokeilemaan muun muassa melontaa ja kaupunkisuunnistusta sekä näkemään tanssi- ja voimisteluesityksiä. Lapsille järjestetään juoksukisa, leimausrata ja temppujumppaa.

Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista ja se on kaikille avoin ja maksuton!

Lisätietoa [pdf]

Helsingin Jyry

Helsingin Jyry on aktiivinen urheilun yleisseura. Helsingin Jyryn kunnia-asiana on tarjota kaikille mahdollisuus korkeatasoiseen liikunta- ja urheiluharrastukseen. Matalan kynnyksen kuntoliikunta ja huipputason kilpaurheilu liittyvät saumattomasti yhteen seuran toiminnassa. Jäseniä Jyryssä oli 591 vuoden 2019 alussa.

Jyry on perustettu vuonna 1902 ja sen naisosasto 1919. Seura on Työväen Urheiluliiton perustajajäsen. Helsingin Jyryssä kaiken ikäiset voivat harrastaa yleisurheilua, suunnistusta, melontaa, voimistelua ja tanssia sekä koripalloa. Seura elää ajassa: lajikirjo on vaihdellut vuosien varrella.