TUL:n ja yhteistyökumppaneiden stipendien haku on alkanut!

12.10.2021

TUL:n ja yhteistyökumppaneiden stipendihaku on nyt avattu.

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry jakaa yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa stipendejä yksilöurheilijoille, joukkueille sekä seuratoimintaan.

Kaikilta stipendin saajilta edellytetään mahdollisuutta osallistua kumppanin markkinointiin erikseen sovittavalla tavalla.

Stipendin voi saada vain sellainen urheilija tai joukkue, joka edustaa seuraa, joka on Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:n jäsen.

Vajavaisin tiedoin täytettyä hakemusta emme käsittele, joten varmistathan, että täytät kaikki kohdat huolella. Panosta myös perusteluihin, sillä päätökset pohjautuvat vain hakemuksiin.

Stipendit ovat haettavissa 14.11.2021 saakka. Stipendin saavien urheilijoiden tai joukkueiden stipendit maksetaan 15.12.2021 mennessä.

Hae stipendiä nyt tämän lomakkeen kautta!

Haettavat stipendit ja niiden myöntämiskriteerit:

Stipendi: AKT -stipendi
Stipendin tarjoaa: Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry
Stipendin arvo: 500 €
Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry on n. 45 000 jäsenen ammattiliitto ja vahva edunvalvoja. Tutustu AKT:n toimintaan tarkemmin osoitteessa www.akt.fi.
AKT:n jäsenet pitävät Suomen liikkeessä. AKT-stipendiä voivat hakea kaikki täysi-ikäisyyden kynnyksellä olevat urheilijat, joiden tulee päästä liikkeelle Suomessa ja ulkomaille.

Stipendi: Fressi -stipendi
Stipendin tarjoaa: Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi
Stipendin arvo: 500 €
Fressi on oman alansa suurin kotimainen. Fressillä on 40 toimipistettä ympäri Suomen. Fressi tarjoaa monipuoliset kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, sekä ammattimaiset terveys- ja hyvinvointipalvelut kuntoon tai kokoon katsomatta.
Fressi palvelee – pintaa syvemmältä. Fressille tulemisen matala kynnys on avainasia.
Fressi -stipendi jaetaan urheilijalle, jolle kuntosaliharjoittelu on luonnollinen osa kokonaisvaltaista harjoittelua. Stipendin saajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Stipendi: Grano -stipendi
Stipendin tarjoaa: Grano Oy
Stipendin arvo:500 €
Painoalan kingi palveluksessasi! Granon nopea toiminta tuottaa seuroille lisäarvoa ja vapauttaa resursseja olennaiseen, joten anna ammattilaisen hoitaa ammattilaisten tehtävät.
Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin.
Granon palvelut kattavat kaikki liike-, seura ja yhdistystoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa kanavissa. Grano palvelee Suomessa 22 paikkakunnalla.
Grano -stipendiä voivat hakea kaikki vähintään 16 vuotta täyttäneet urheilijat, joiden kotipaikalla Granon toimipiste sijaitsee.

Stipendi: Urheilu Mehiläinen -stipendi
Stipendin tarjoaa: Mehiläinen Oy
Stipendin arvo: 500 €
Urheilu Mehiläinen palvelee urheilua harrastavia, tavoitteellisia aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja mm. urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa kattavasti koko Suomessa.
Urheilu Mehiläisen asiantuntijat edustavat ehdotonta suomalaista kärkiosaamista tuki- ja liikuntaelinvaivojen, nivelten ja luiden sairauksien sekä urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa.
Urheilu Mehiläinen -stipendi tarjotaan Mehiläisen palveluina. Stipendin avulla stipendin saaja pääsee hyödyntämään monipuolisia tarjolla olevia Mehiläisen palveluja.
Stipendi on suunnattu 18-28-vuotiaalle urheilijalle. Urheilu Mehiläiselle kaikki ovat huippu-urheilijoita. Sinulla ei siis tarvitse olla mitalikaappi täynnä, kunhan asenne on kohdallaan.

Stipendi: Meltwater -stipendi
Stipendin tarjoaa: Meltwater Finland Oy
Stipendin arvo: 500€
Meltwater tarjoaa asiakkailleen, kuten TUL:lle, tietoa päätösten tueksi.
Digitaalisen mediaseurannan pioneerina Meltwater on kehittynyt kahden miehen Oslon toimistosta yli 2000:n kollegan kansainväliseksi toimijaksi. Oli kyse sitten somekuuntelusta, mediakontaktoinnista tai vaikkapa sosiaalisen median analyyseistä, Meltwater katsoo eteenpäin ja haluaa aina pysyä kehityksen kärjessä. Tämän vuoksi yksi arvoistamme pohjautuu norjalaiseen sanaan enere, joka tarkoittaa numeroa yksi: haluamme olla paras kumppani asiakkaillemme.
Olemme jatkuvasti kiinnostuneita tulevasta.
Meltwater-stipendi on suunnattu tulevaisuudestaan kiinnostuneelle nuorelle 15-17 -vuotiaalle nuorelle, joka osoittaa tahtoa kehittyä – tahtoa olla numero yksi, enere. Kiinnostus Meltwaterin maailmaan luetaan eduksi stipendiä myönnettäessä. 

Stipendi: Värikäs -stipendi
Stipendin tarjoaa: Mainostoimisto Värikäs Oy
Stipendin arvo: 500 €
Värikäs on piristävä ja pönötysvapaa mainostoimisto. Verkkosivujen lisäksi vahvuuksiamme on markkinointiviestinnän suunnittelu kaikkiin kanaviin ja painotuotteisiin. Suunnittelemme saman katon alla myös ulkomainonta- ja messumateriaalit videoseinistä t-paitoihin asti. Värikäs toimii Tampereella ja Helsingissä.
Värikäs-stipendi myönnetään 15–25-vuotiaalle tamperelaiselle urheilijalle, joka on värikäs persoona.  

Stipendi: Olvi -stipendi
Stipendin tarjoaa: Olvi Oyj
Stipendin arvo: 2kpl á 500 €
Olvi on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta säilynyt panimo. Positiivisia makunautintoja tarjoava Olvi on valmistanut juomia Iisalmessa jo vuodesta 1878. Nykyisin yhtiö toimii paikallisesti Suomessa, kaikissa Baltian maissa ja Valko-Venäjällä.
Olvi on positiivisesti suomalainen. Samaa edellytämme myös stipendin saajalta. Stipendin saajan tulee myös olla täyttänyt 18 vuotta.

Stipendi: Paperiliitto -stipendi
Stipendin tarjoaa: Paperiliitto r.y.
Stipendin arvo: 500 €
Liiton jäsenenä et ole yksin! Kun työskentelet paperi- ja puumassateollisuuden tai paperinjalostuksen töissä, ammattiliittosi on Paperiliitto. Liiton jäsenenä saat monipuolisia jäsenetuja, jotka kannattaa käyttää hyödyksi.
Paperiliitto -stipendi myönnetään 15–25-vuotiaalle urheilijalle, jonka perheessä paperiteollisuudella on jalansijaa.

Stipendi: Puistokulma -stipendi
Stipendin tarjoaa: Puistokulma-Säätiö Sr.
Stipendin arvo: 500 €
Puistokulma tarjoaa monipuolisia tiloja, tilaisuuksia ja ravintolapalveluja. Puistokulman monipuoliset tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Pienemmät tilat kymmenelle hengelle ja suurimmat tilat 150–200 hengelle. Puistokulma toimii Vantaalla.
Puistokulma -stipendi myönnetään vähintään 15 vuotta täyttäneelle vantaalaiselle urheilijalle.

Stipendi: Rakennusliitto -stipendi
Stipendin tarjoaa: Rakennusliitto ry
Stipendin arvo: 500 €
Rakennusalan ammattilaiset kuuluvat Rakennusliittoon.
Rakennusliitto -stipendi myönnetään urheilijalle, joka rakentaa tulevaisuuttaan urheilijana. Eduksi katsotaan, mikäli stipendin saajan perheessä on rakennusalan ammattilaisia.

Stipendi: Somic -stipendi
Stipendin tarjoaa: Somic Oy
Stipendin arvo: 500 €
Somic mahdollistaa täydelliset työpäivät ilman jatkuvia tietoteknisiä ongelmia. Tarkemmin ottaen siis ICT-palvelut – tai vielä tutummin ATK-ratkaisut.
Somic on asiakaslähtöinen, asiakasläheinen ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva yritys – tai oikeastaan joukko ahkeria tekijöitä.
Somic -stipendi jaetaan urheilijalle, joka suhtautuu urheilemiseensa intohimoisesti, kuten mekin omaan toimintaamme. Iältään stipendin saajan tulisi olla 17–23-vuotias.

Stipendi: SEL -stipendi
Stipendin tarjoaa: Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL ry
Stipendin arvo: 500 €
Suomalaisen ruuan ja kotimaisten elintarvikkeiden tekijöiden puolestapuhuja Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL on elintarvikealan työntekijöiden ammattiliitto, joka huolehtii jäsentensä palkka- ja muista työehdoista.
SEL-stipendi myönnetään urheilijalle, joka arvostaa suomalaista ruokaa, joka on tuotettu vastuullisesti. Urheilijan tulee noudattaa terveellisiä elintapoja. Eduksi katsotaan, mikäli urheilijalla on perhepiirissään SEL:n jäseniä.

Stipendi: Umbro-stipendi
Stipendin tarjoaa: Brands4globe
Stipendin arvo: 500 €
Meille tärkeitä asioita kaikessa tekemisessämme on liikunnan ilo, unohtamatta laadukasta vapaa-aikaa urheilun ulkopuolella.
Vastuullinen brändimme on vahvasti mukana kehittämässä kotimaista urheiluliiketoimintaa.
Umbro -stipendi on joukkueelle suunnattu varustestipendi. Stipendin saaja saa urheiluvarusteita stipendin arvon edestä. Umbro -stipendi on kaikkien eteenpäin haluavien ja menestystä tavoittelevien joukkueiden haettavissa.

Stipendi: Teollisuusliitto -stipendi
Stipendin tarjoaa: Teollisuusliitto ry
Stipendin arvo: 500 €
Teollisuusliitto on Suomen suurin teollisuuden ammattiliitto. Siihen kuuluu noin 200 000 jäsentä. Teollisuusliiton tavoite on edistää työntekijöiden oikeuksia ja hyvinvointia työelämässä. Tutustu Teollisuusliittoon ja sen tavoitteisiin tarkemmin osoitteessa www.teollisuusliitto.fi.
Teollisuuden ala on vientivetoinen. Teollisuusliitto -stipendiä voivat hakea kaikki alle 18-vuotiaat urheilijat, joiden tavoitteena on kansainvälinen ura, jonka myötä suomalaisuutta viedään maailmalle.

Stipendi: Titanium -stipendi
Stipendin tarjoaa: Titanium Rahastoyhtiö Oy
Stipendin arvo: 500 €
Titanium on suomalainen, pankkiryhmistä riippumaton konserni, joka keskittyy rahastoihin, sijoitus- ja omaisuudenhoitopalveluihin sekä vakuutusedustukseen. Titanium on TUL:n virallinen varainhoitaja. Lisätietoja Titaniumin palveluista www.titanium.fi.
Titanium -stipendi myönnetään urheilijalle, joka uskaltaa sijoittaa omaan tulevaisuuteensa. Titanium -stipendin avulla urheilija voi ottaa seuraavan askeleen kohti menestystä.

Stipendi: Titanium -menestys
Stipendin tarjoaa: Henri Prittinen
Stipendin arvo: 500 €
Henri Prittinen on yksi Titaniumin perustajista. Titanium -menestys on kohdennettu määrätietoisesti harjoittelevalle ja menestystä tavoittelevalle nuorelle aikuisurheilijalle.

Stipendi: Tradeka -stipendi
Stipendin tarjoaa: Tradeka
Stipendin arvo: 500 €
Tradeka tekee hyvää jäsenille ja yhteiskunnalle. Liity Tradekan jäseneksi. Jäsenyys on merkityksellistä. Vaikutat suomalaiseen yhteiskuntaan ja saat hyviä etuja. Lue lisää ja liity jäseneksi osoitteessa www.tradeka.fi.
Tradeka-stipendi myönnetään urheilijalle, jolle yhteisöllisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. Stipendin saajalta edellytetään kiinnostusta talouselämään ja yhteiskunnallisiin ilmiöihin. Tradeka-stipendin saaja on joukkueurheilija, joka tekee kaikkensa yhteisen edun eteen.
Stipendi: Tradekan jäsenäänestys -stipendi
Stipendin tarjoaa: Tradeka ja Tradekan jäsenistö
Stipendin arvo: 3 kpl á 1500 €
4 kpl á 1000 €
6 kpl á 500 €

Tradeka tekee hyvää jäsenille ja yhteiskunnalle. Liity Tradekan jäseneksi. Jäsenyys on merkityksellistä. Vaikutat suomalaiseen yhteiskuntaan ja saat hyviä etuja. Lue lisää ja liity jäseneksi osoitteessa www.tradeka.fi.
Tradekan jäsenäänestys on yksi jäsenen keino vaikuttaa. Tradekan perusarvoihin kuuluu, että Tradekan jäsenet pääsevät vaikuttamaan osuuskunnan toimintaan ja päätöksentekoon.
Vuoden 2021 jäsenäänestyksen perusteella, TUL:n urheiluseurat saavat lyhentämättömänä jäsenäänestyksen perusteella jaettavat huikeat 11 500 €.
Suurimmat haettavissa olevat stipendit (1500€) ovat kohdennettavissa seurojen järjestämän matalan kynnyksen uuden perustoiminnan synnyttämiseksi.
1000 €:n suuruiset apurahat ovat jo olemassa olevan matalan kynnyksen perustoiminnan tukemiseen.
500 €:n stipendit puolestaan ovat kohdennettavissa matalan kynnyksen toiminnan tarpeellisiin varustehankintoihin.

Tradeka jäsenäänestys -stipendin saajana on seura, joka tekee kaikkensa yhteisen edun ja matalan kynnyksen toiminnan eteen. Seura voi hakea useampaa tämän kategorian stipendiä.

Stipendi: TUL Yleisurheilustipendi
Stipendin tarjoaa: TUL:n Yleisurheilun tuki ry
Stipendin arvo: 3kpl á 500 €
Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:n yleisurheilun tuki ry on tarpeellinen taustatuki TUL:n yleisurheilutoiminnalle. Yhdistys haluaa omalta osaltaan tukea yleisurheilijoita matkalla menestykseen.
Stipendi myönnetään 17–25-vuotiaille yleisurheilijoille. Urheilijan tulee olla esimerkillinen käytökseltään ja toiminnaltaan. Hänen tulee käyttäytyä urheilun puhtaisiin arvoihin sopivalla tavalla myös urheilun ulkopuolella.

Stipendi: Hymyile, olet Turvassa -stipendi
Stipendin tarjoaa: Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva
Stipendin arvo: 500 €
Turvan asiakkuus kannattaa! Turvan asiakkaana voit luottaa siihen, että rehti hinta ja korkeatasoinen palvelu pysyvät ja jopa paranevat pitkän päälle. Tutustu lisää www.turva.fi.
Turvan stipendi myönnetään urheilijalle, joka haluaa vakuuttaa itsensä ja muut omasta menestyksestään.