TUL:n kumppaniverkosto laajenee – yhteistyö Teollisuusliiton kanssa jatkuu

14.02.2020

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:n pitkään jatkunut yhteistyökumppanuus Teollisuusliiton kanssa jatkuu edelleen vuonna 2020. Solmitun yhteistyökumppanisopimuksen myötä TUL:n ja ay-liikkeen vahva sidos vahvistuu edelleen. Yhteiset tavoitteet liikunnan lisäämiseksi yhteiskunnassa kumpuavat yhteisestä arvopohjasta.

– Haluamme olla mukana lisäämässä suomalaisten liikkumista. Liikkeelle lähdön kynnys on saatava niin matalaksi, että jokaisella on mahdollisuus kokea liikunnan iloa ja nautintoa tulotasosta riippumatta. TUL:n arvot tukevat tätä ajatusta, joten on hienoa olla mukana tukemassa tätä toimintaa, kertoo Teollisuusliiton talouspäällikkö Ulla Hopponen.

– Meille ay-liikkeen mukanaolo on elintärkeää. Sillä on paitsi taloudellisesti meille todella iso merkitys, mutta se tuo meille myös mahdollisuuden puhutella työikäisiä ammattiliittojen kautta. Enkä puhu pelkästään Teollisuusliitosta, vaan myös muista ammattiliitoista, kommentoi TUL:n pääsihteeri Riku Tapio.

Teollisuusliiton lisäksi TUL:lla on yhteistyösopimukset seuraavien ay-liittojen kanssa: Paperiliitto, Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK, sekä Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL.

Lisätiedot: Riku Tapio, 050 340 5550, riku@tul.fi