Veteraaniristeily 9.10. kutsuu mukaan seikkailuun Tallinnaan

26.08.2019

Vuorovuosin Veteraanien virkistyspäivän kanssa järjestettävä TUL:n Veteraaniristeily lähestyy jälleen! Tänä vuonna pääsemme nauttimaan muun muassa päivästä Tallinnassa sekä illallisesta Viking XPRS -aluksella yhdessä TUL:n veteraaniväen kanssa. Ohjelmassa on varattu myös aikaa yhteiselle ajanvietolle ryhmän käyttöön varatussa kokoustilassa menomatkalla Tallinnaan.

Tallinnaan Veteraaniristeilyn osallistujat ehtivät tutustua usean tunnin ajan, joten tarjolla on erinomainen tilaisuus nauttia kaupungin runsaasta kulttuuri-, museo- ja ravintolatarjonnasta sekä upeista historiallisista nähtävyyksistä! Tiesitkö, että Tallinnan vanhakaupunki on päässyt jopa Unescon maailmanperintöluetteloon? Tallinnassa seikkailun ajaksi matkatavarat voi jättää tavaransäilytystä varten varattuihin hytteihin aluksella.

Ilmoittaudu mukaan matkalle mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajallinen määrä! Mukaan mahtuu 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta, ja ilmoittautuminen päättyy 5.9. Tarkempaa tietoa matkan aikatauluista ja ilmoittautumisesta löytyy täältä.