TUL100-tapahtumaviikonloppu on täydessä vauhdissa

13.06.2019

TUL100-tapahtumaviikonloppu käynnistyi tänään torstaina 13.6.2019. Tapahtumaviikonlopun aikana 100-vuotias TUL juhlii pääkaupunkiseudulla järjestämällä monipuolisia lajitapahtumia, upean voimistelun ja tanssin näytöksen TUL100 Teatterigaalan sekä viikonlopun ja koko juhlavuoden päätapahtuman Joukkojen juhlan.

Lajitapahtumat ovat yleisölle maksuttomia turnauksia, kilpailuja, näytöksiä, perhetapahtumia ja lajikokeiluja. Ne järjestetään yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa, ja tarjoamme samalla kaikille helsinkiläisille ja muualta tulleille TUL:n ystäville mahdollisuuden liikkua, kokeilla ja kokea monenlaista.

Torstaista lauantaihin Helsingin jäähallilla palvelee infopiste, jossa palvellaan niin tapahtumakävijöitä kuin satoja vapaaehtoisia ja lähes 2 000 esiintyjääkin. Tapahtumaväki löytää kaiken tarpeellisen tiedon tältä sivustolta.

Viikonlopun päättää sunnuntaina liittokokous, joka valitsee Suomen Työväen Urheiluliitolle uuden puheenjohtajan ja hallituksen.

Tapahtumia voi seurata TUL:n Facebook ja Instagram-tileillä. Etenkin niiden tarinoissa näkyy koko ajan järjestäjien näkökulma eri puolilta.